NTLDR nenalezen (NTLDR is missing)-pristup odepren......
Dobry den preji.....objevila se me hlaska vyse uvedena....nasel jsem si post viz.Vložte instalační CD Win XP/2000 a nabootujte z něj.
Při zobrazení hlášky, zda chcete nainstalovat operační systém, vyberte možnost Konzola pro zotavení (stiskněte písmeno R).
Napište číslo instalace Windows, ke které se chcete přihlásit (máte-li nainstalovány jedny Windows na počítači, napište číslo 1 a potvrďte enterem).
Nalogujte se do Windows pomocí hesla administrátora.
V příkazovém řádku napište příkaz map a potvrďte enterem (díky tomuto příkazu zjistíte, jaké písmeno má vaše CD/DVD mechanika, např. tedy D).
Nyní v příkazovém řádku napište tyto příkazy:
copy D:\i386\ntldr c:\ (potvrďte enterem)
copy D:\i386\ntdetect.com c:\ (potvrďte enterem)
Soubory jsou zkopírovány a můžete restartovat.
a zde me to hlasi.....copy D:\i386\ntldr c:\ (potvrďte enterem)-...chcete prepsat ntldr a je tam bude ano ne vse,at dam cokoliv napise to pristup odepren......jsem z toho na nervy uz....dik moc za pomoc........
Zdravi Hranol
Ja bych nezakladal novej topic.... je zde spousta ohledne ntldr,ale ohledne odmitnuti pristupu jsem nic nenasel.....dikec
NTLDR nenalezen (NTLDR is missing)-pristup odepren
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: NTLDR nenalezen (NTLDR is missing)-pristup odepren
Zdravím... zkus zadat do konzole příkaz attrib -s -r -h c:\NTLDR a potom to přepsat..
pise me to ,ze parametr neni platny.Zobrazte napovedu pomoci parametru......dik moc za dalsi informace......Hranol
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni na C: a zadej příkaz attrib koukni co je za písmena u NTLDR /pokud tam bude....
Ahoj, asi máš špatně nedostatečně nastavena oprávnění u admina (jakmile tam dáš plné "řízení" tak by to mělo jít):
http://www.samuraj-cz.com/clanek/opravn ... e-windows/
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
jjj...dik moc za rady.....ja jsem zkousel Vse a nic ...dam instal.CD XP,dam 1,na heslo se me to vubec nepta a skoci me hned WIN ja to mam v e ...copy e:lomeno i386 lomeno ntldr c:lomeno....ja to pisu na starem laptopu,jsem z toho fakt vedle......zepta se to skopirovat ano ne vse,kdyz dam ano nebo vse,tak pristup je odepren,zitra asi vytahnu HDD a dam to sousedovi do PC......nebo to vyhodim z okna shit..dik moc vsichni za pomoc a jdu se veset...vypil jsem litr slivky a je me tedka tezce i kdyz po slivce tak zle nebyva,ale uz nespim kvuli OH nekolik dnu...a jeste toto...zdravi Hranol....

Pořád nic?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
hranol píše:..zepta se to skopirovat ano ne vse,kdyz dam ano nebo vse,tak pristup je odepren,....
proto co píšeš si myslím, že asi máš špatně - nedostatečně nastavena oprávnění u admina (jakmile tam dáš plné "řízení" tak by to mělo jít):
Zkusil jsi i to?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
jjjjjj....zkusil....ono se to ani nepta na prihlaseni na heslo...akorat typ windows....zadam 1 a pak me po chvile naskoci prikazovy radek...kde uz uz pisu copy e:.......atd.......uz se me o tom i zda....diky,ze se me snazite pomoct..
...ale mam vyzkouseny Vse snad.....asi jedine vytahnout HDD do druheho PC.....Hranol....

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni na C: a zadej příkaz attrib koukni co je za písmena u NTLDR /pokud tam bude....
ja se nas...l,dal to sousedovi.... je to spravce site,rikal,ze na to hodi oko,ze vytahne HDD.....pritom ja to uz jedenkrat spravil minule.....mozna jsem tedka na to nevidel po slivce...i tak jste u mne borci,ze pomahate nam laikum...mockrat dik a ja napisu ,jak to dopadlo a majte sa zdravi Hranol..

Narazil jsem na stejný problém s chybějícím souborem ntldr. Příčina může být i jiná než že soubor chybí. V mém případě došlo k vybití baterie 3.3 V na základní desce a bios si prostě přenastavil pořadí disku. Čili na první místo přiřadil disk na kterém není systém, proto se počítač zastavil a napsal, že nelze nalézt soubor ntldr. Výměna baterie zabere stejně dlouhý čas jako nakopirování souboru na systemový disk, ale přece jen je asi lepší tu baterii proměřit jako první možnost.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4187
-
od czTANIScz
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 21:11
-