Chybová hláška - nenalezen soubor IdleTtrac.dll Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Mirča
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Chybová hláška - nenalezen soubor IdleTtrac.dll

Příspěvekod Mirča » 06 čer 2011 14:41

Po spuštění notebooku se mi objevuje tato hláška:

idletrac knihovna.jpg

Zároveň se mi přestala zobrazovat grafická lišta při stisknutí klávesy Fn + horních kláves F, kdy se zobrazovalo přidávání a ubírání zvuku a jasu a nezobrazuje se ani přepínání síťového připojení wi-fi a bluetooth. Možná to spolu ani nesouvisí, ale vyskytlo se to ve stejnou dobu. Dočetla jsem se na internetu, že idletrac.dll byla detekována jako škodlivý soubor, pokud se nacházela jinde než v systému 32. Předpokládám, že mi ji pravděpodobně smazal Spyboot, chtěla jsem si ji stáhnout a umístit do system 32 znovu, ale našla jsem možnost stažení této knihovny pouze na zahraničních stránkách a za peníze. Prosím o radu, jak se s tím vypořádat. Děkuji.

Reklama
Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Chybová hláška - nenalezen soubor IdleTtrac.dll

Příspěvekod Luboš » 06 čer 2011 16:04

Tuto knihovnu instaluje program Idle Tracker od firmy AG Software. Pokud ten program nutně potřebuješ, tak ho přeinstaluj, v opačném případě ho regulérně odinstaluj.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Mirča
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Mirča » 09 čer 2011 11:18

Dík za radu, ještě bych potřebovala vědět, kde najdu ten program Idle Tracker, taky na něj nějak nemůžu na netu narazit. Našla jsem jenom něco o něm na zahraničních stránkách, anglicky neumím a strojový překlad je pro mne dost nesrozumitelný. Takže když mi poradíš, kde ho stáhnout a jak s ním potom zacházet dál, nebo kde se o tom aspoň víc dočtu, budu ráda. Jinak mi nezbude, než zajít do servisu a za opravu zaplatit :-(

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Luboš » 09 čer 2011 13:37

Hledal jsem na netu dál s tímto výsledkem: Pokud se jedná skutečně o knihovnu IdleTtrac.dll (tzn. s dvěma znaky 't'), tak o ní není na netu žádná informace. Pokud se však knihovna jmenuje IdleTrac.dll (s jedným znakem 't'), tak jsem našel skutečně informace o uvedeném programu od firmy AG Software (viz tento odkaz), avšak na jejich webových stránkách o tomto programu není ani zmínky. Další verzí ovšem je, že tato knihovna je součástí spywaru WinFixer a tudíž musí být odstraněna. Postup na odstranění je (v angličtině) na stránkách Spyware Remove. Pokud nejsi zběhlá v odstraňování těchto breberek, tak požádej zkušenějšího kamaráda z tvého okolí, anebo mrkni na stránky o HijackThis na stránkách PC-Helpu, kde moderátoři a zkušenější borci uvádí přesný postup pro vyčištění počítače (samozřejmě v češtině). Tato varianta bude asi ta nejlepší.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

guest

Re: Chybová hláška - nenalezen soubor IdleTtrac.dll  Vyřešeno

Příspěvekod guest » 09 čer 2011 13:44

Jenom upřesním, obrať se SEM, podle návodu na HijackThis /je na té straně nahoře/ potom vlož log a požádej o kontrolu. Napiš tam, co máš za problém.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Neznámý soubor
    od robin432 » 29 bře 2025 14:45 » v Programy ke stažení
    1
    4814
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    29 bře 2025 14:58
  • .pptx soubor ve formátu A4 Příloha(y)
    od uzivatelzacatecnik » 11 říj 2024 10:39 » v Kancelářské balíky