Už pomalu začínají vycházet next-gen hry s daleko vyššími nároky a moje sestava je už celkem zastaralá. Rád bych se vás zeptal, co byste změnili, dokoupili, doporučili. Chtěl bych mít počítač více stavěný pro hraní her, jelikož mimo hry nevyužívám žádné náročné procesy (jako třeba render videa apod.). Chtěl bych něco, co by se dalo srovnávat s výkonem next-gen konzolí a to spíše aby můj počítač měl větší výkon, jelikož konzole využívají téměř veškerý svůj výkon na hrách, zatímco počítač má procesy v pozadí. Další důležitá věc je, že jsem celkem peněžně omezen, jelikož jsem student a raději bych měl hardware, který vykoná potřebnou práci za co nejnižší cenu (moc nechápu proč si někteří lidi kupují úplně nové modely grafických karet a procesorů, když stejně v dnešní době takový výkon není možné zprostředkovat) - samozřejmě neříkám, že bych si nemohl dovolit dražší komponenty, jen mi bude trvat delší dobu než si na ně našetřím.
RAM: 16GB
(koupil jsem je nedávno, zrovna jsem dostal příležitost je koupit dost levně a je to taky taková i investice do budoucna)
Základní deska: Gigabyte H55M-UD2H

Windows 8 si určitě kupovat nebudu a v nejlepším případě bych nehýbal ani se základní deskou
-Děkuji moc