Streamovací PC / Herní PC sestava do 15-17k Vyřešeno
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Streamovací PC / Herní PC sestava do 15-17k
je ten chladič dobrý? na této?
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem EVGA GTX 680 také s turbínou a karta byla velmi tichá. Nevím, jak se jim to povedlo, ale byla to jedna z nejlepších grafik, které jsem měl. Tahle bude mít pravděpodobně stejné chlazení. PCB je nerefenční, takže nevidím důvod, proč by na ní dávali referenční chlazení. To už je v zátěži slyšet.
Nieje vás už dosť ?
Už nemám čas ako kedisi hrať hry celí deň ale mám svoje dve obľúbené diablo 3 a DOTA tie si zahrám ked mám čas ale uz sa na tom smejem ako je každý letsplayer
Boli časi ked nebol YouTube ani twich mal som 10 rokov a nebol na hru žiadny návod ani preklad pretože internet mali len bohate deti alebo pár vyvolených ktorý mali v byte prípojku a hral som sa s kamarátmi a bol som šťastný že sa hrám to co dnes predvadzate je smiešne hovorím to ako bývalí hráč nie ako človek ktorý chce podpichovať VY neviete co je dobrá hra.
Už nemám čas ako kedisi hrať hry celí deň ale mám svoje dve obľúbené diablo 3 a DOTA tie si zahrám ked mám čas ale uz sa na tom smejem ako je každý letsplayer

Boli časi ked nebol YouTube ani twich mal som 10 rokov a nebol na hru žiadny návod ani preklad pretože internet mali len bohate deti alebo pár vyvolených ktorý mali v byte prípojku a hral som sa s kamarátmi a bol som šťastný že sa hrám to co dnes predvadzate je smiešne hovorím to ako bývalí hráč nie ako človek ktorý chce podpichovať VY neviete co je dobrá hra.
fireland já stebou souhlasím, já v dnešní době hraju Vláček a nebo Operaci Flashpoint a stále mě to baví omlouvám se za OT.
Chybama se člověk učí.
firelad: Nemám 10 let a nehraju minecraft a nenatáčím to u toho na youtube, na youtube nedávám žádné video a ani ho upřímně nesleduju až na pár vyvolených (př. PewDiePie). Více oblíbený je pro mne Twitch, kde taky občas nějaký ten stream udělám, a to v angličtině, jasně že moje ang. není na nejvyšší úrovni, ale lidé mi rozumí. Prostě chci si jen tak zapnout stream a s pár lidma pokecat u hraní nějaké příběhové nebo nějaké MMORPG hry, těm lidem kteří mě sledovali nebylo 14 a méně, ale 15+, a to je důvod přoč mě to baví, lidi se tě ptají na otázky, ty jim odpovídáš a u tuho hraješ hru. Je u toho strašně pohodová atmosféra, každý na to má jiný názor, ale nejsem jak domácí streameři , což je pouze League of Legends. A taky nehraju deset her naráz, zahraju si rád nějakou MMORPG, kterou moc lidí nezná, Dark Souls, Dead Island Epidemic, atd..
Ale taky by jsem chtěl na sestavě rozšlapat i nějakou novější hru na lepší detaily.
Ale taky by jsem chtěl na sestavě rozšlapat i nějakou novější hru na lepší detaily.
-
- Pohlaví:
Dneska už každé druhé decko čo má 10 rokov, warez minecraft, PC čo nezvládne ani Notepad točí tie sračky a dáva to sebavedome na YouTube, na zaplakanie. Potom je celý YouTube zaspamovaný videami "MC lec plej" a pod. Brrrr.
Podle mě je to každého věc,na co PC chce.Když to chce na streamování,proč ne...
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Je to každého věc, nebudeme se mu do toho motat.
- Adys301
- člen HW spec týmu
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
Je mi jedno, co s tím počítačem bude dělat. Aspoň je s ním rozumná řeč na rozdíl od někoho, kdo Vám ani neřekne, jakou má základní desku po čtyřech stránkách.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava cca do 60 000 Kč
od Kelateran » 22 črc 2024 17:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 7
- 2320
-
od d1amond