Ahojte chtěl bych se vás zeptat jako klávesnici by jste si vybrali vy ? http://www.czc.cz/587njhiqqmhm29ep6cl5npp032/seznam jde mi o to aby byla hezky podsvícená (rovnoměrně), a kámoš mě říkal že conect IT dělá šunty jenomže mě se celkem líbí, a aby bylo podsvícená s CZ layout (abych neměl prohozené Y/Z) a hlavní důvod je že se nedokážu rozhodnout. Za rady děkuju.
OS - Windows 7 Ultimate 64 Bit zdroj - OCZ 550W CPU - intel core i5-4430 RAM - 8 Gb GPU - Nvidia GeForce N760 MB - MSI B85-G41 PC Mate
Pokud jde o Connect IT, podlehl jsem v listopadu reklamě toho zeleného skřeta a koupil jsem si http://www.czc.cz/connect-it-battle-key ... 37/produkt (ovšem nekupoval jsem ji u Alzy ). Jedna z mála klávesnic, která splňuje mé požadavky na 100% standardní rozložení (dlouhé shifty a backspace, Enter na 2 řádky, prostřední blok bez úprav typu posun tlačítek, otočení nebo velký delete a žádný insert…). Chvíli mi trvalo, než jsem si na ni zvykl (nevím jestli je to ponorem kláves nebo čím, ale zpočátku se mi na ní psalo hůř), ale jsem s ní velice spokojený.
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
Mám tu Geniusku a zatím nemám výhrady.. Jediný co, tak jsou slovenský znaky.. ale to ani nepostřehneš :) Pro mě byli zezačátku klavesy moc vysoké (byl jsem zvyklej z notebooku) ale je to klasicka vyska.. Jinak sviti pěkně a není zbytečně přeplácaná přídavnýma tlačítkama
MB ( ASUS MA99X EVO R2.0) CPU (AMD FX 6100 (4.2GHz)) Tower SilentiumPC Fortis 2 GPU (GeForce GTX 650Ti Boost OC) RAM (2x Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600) PSU (Fortron HE-500) CASE (AcePower ZEUS (modding))
Soudim podle značky, nikdy moc nevynikaly kvalitou, ty které si vybral, ale třeba jsou zrovna konkrétní výrobky v pohodě. Zrovna na Myloše bych s tou klávesnici klidně dal, protože jemu asi jen tak nějaká klávesnice nesedne
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
dobrá děkuju za rady ale na teto klávesnici http://www.czc.cz/zalman-zm-k400g-cerna/124958/produkt bych se chtěl zeptat obecně jak je to s Y/Z v popisku je napsáno že je CZ layout ale Y/Z sou přehozený. Budu to mít správně když ji koupím ?
OS - Windows 7 Ultimate 64 Bit zdroj - OCZ 550W CPU - intel core i5-4430 RAM - 8 Gb GPU - Nvidia GeForce N760 MB - MSI B85-G41 PC Mate
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
jdu si zase jednou pro radu - švagr by si rád pořídil notebook, primárně na hry, bohužel já se v tom už absolutně nevyznám. Pracovně je vždycky měsíc na montáži v Německu, proto stolní PC nepřichází v úvahu.
Představoval by si ideálně...
Poslední příspěvek
Lacine kramy kolem 30 tisic Kc budou hodne topit vsechny.
Osobne bych vzal to, co ma Ryzen procesor a minimalne 3 roky zaruku.
Tu delsi zaruku bych dokonce preferoval, protoze kdyz tesne po zaruce umre deska tak je to oprava v cene noveho...
kamarád mi za levno nabídl Ryzen 5 3600 a 16 GB RAM VIPER 4 BLACKOUT (2x 8gb) 3200Mhz CL16, vzhledem k tomu, že momentálně nemám doma stolní PC, pouze notebook, na kterém si sem tam zahraju CS2, mě napadlo, notebook prodat a...
Poslední příspěvek
Díky za informaci, v tomhle se zrovna nevyznám, použiju ten, co jsi navrhl.
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
Zdravím, prosím o radu s výběrem nového PC monitoru. V eshopech je jich tolik, že se v těch parametrech, které jsou nějak podstatné nedokážu správně zorientovat.
Velikost 24-27 palců, monitor pouze na lehkou kancelářskou práci, internet,youtube a...
Poslední příspěvek
Sám jsem kdysi měl na podobné TV napojenej počítač a bylo to velký utrpení. Pálilo to oči a odezva neskutečná.