Garrett píše:od kingstonu tyto
http://www.alza.sk/kingston-8gb-kit-ddr ... 236124.htmel che63: Rači nic už neraď, takové rady jsou uplně k ničemu, promiň, ale zaregistroval ses před pár dny, máš pár příspěvků a furt u tebe pozoruji jen držkovaní a pořádné rady žádné.
heh ty máš co mluvit o pořádných radách, el che63 tu jako první nedávno upozornil na výhodný i5 4590 vs 4460, od té doby to tady doporučuješ jako bys to vymyslel ty a to není jediný případ, že ty máš 1517 příspěvků které ti můžou žrát asi opravdu jen děti nebo totální pc analfabeti.
Stačí mi, že vy dva si stále myslíte, že dual channel je lepší, jako single po pravdě vám to nepřidá ve hrách vůbec nic, to je na tom to nejvtipnější, ale o tom někdy jindy...,zajímaly by mě ty důvody, proč i5 4590 než i5 4460, 1. důvod už mám, nikoliv od le ech64 nebo jak se jmenuje, ale od ostatních uživatelů, co si všimly, že se ta cena přiblížila k i5 4460 a už se vyplatí pořídit kvůli těm 3Ghz tu i5 4590, jinak mě zajímá váš inteligentní názor kromě té ceny, který si každý už všiml i bez vás, jaký je důvod proč si pořídit právě i5 4590, hlavní je pokud vím tedy jen frekvence, co vám něco málo přidá a cena.