Zdravím, vybírám nový pc (herní) a zajímalo by mně jestli mám vzít MSI GTX 960 GAMING 4G nebo MSI GTX 970 GAMING 4G Jaké jsou v tom rozdíly a co byste mi doporučili
Uz ubehl 1 mesic od zalozeni, nevim proc odpovidas ted
pretože príspevok nie je "označený ako vyřešený", tak predpokladám, že autor tohto topicu ešte stále chce vedieť názory. A áno, mohol som si všimnúť, že je mesiac starý, lenže zatiaľ neovládam dokonale mesiace v čestine a som si pomýlil Květen s Júnom(Červeň).
Měsíc se dá ještě přežít, jsou experti kteří vytáhnou téma i po několika letech, po měsíci to nepovažuji za "vytahování starého tématu".
Akorát by mne zajímalo, jak konkrétně tě omezuje ta sběrnice...
Odesláno z mého HTC Desire 500
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Brát GTX 960 4G je úplný nesmysl, ta karta nebude umět využít tu přikoupenou paměť ani z 1/2. Pokud chceš mít z nějakého důvodu větší VRAM, tak vezmi takovou R9 380 4G - zde je ten příplatek za větší VRAM trochu rozumnější.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Hladam klavesnicu. Nesmie byt hlucna pri pisank takze ziadna mechanicka, kde je pocut kliknutie na cely byt. Mal som dakedy A4tech Bloody B verziu a bolo to okay v smere zvuku. Musi mat numpad!
Pozeram sa po A4tech Bloody B120N
A pozeram sa po...
Zdravím, Jak říká název potřeboval bych poradit s mojí novou sestavou. Chtěl bych něco na 4K next-gen gaming. Grand Theft Auto VI, Mafia: The Old Century, Kingdom Come 2 atd. Budget mám okolo 70,000,- nepotřebuji OS a ani periferie. Zároven bych...
Poslední příspěvek
RAM to chce s lepším časováním - minimálně CL36 a nižší, třeba:
Zdroj je spíš podprůměrný a se starším standardem, spíš něco takového:
Mám základní desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS. Do teď jsem měl 2x 8GB RAM ve slotech A2/B2. Teď jsem koupil další 2x 8GB, ale jiný výrobce (takt a časování stejné). Nějak nevím jak vlastně mám ty...
Poslední příspěvek
Samotné jsem je nezkoušel. Jinak jako, že budou fungovat na 2400 MHz je sice pěkné, ale to pak znamená ve hrách drastický úbytek výkonu a to nechci.
Zdravím všechny potřebuji poradit s výběrem notebooku primární stroj mám klasický desktop, ale jelikož jsem začal dálkově studovat, tak potřebuji i něco na cesty. Notebook budu primárně používat na zápisky a vypracování seminarek ve škole,l. V mezi...
Poslední příspěvek
V defaultu jsou herní notebooky opravdu mnohdy nastaveny na maximální výkon bez ohledu na provozní vlastnosti (a životnost), ale s poladěním CPU a grafiky na nižší spotřebu a výdej tepla bych se toho tolik neobával. Moje zkušenost - mám Lenovo...