Spartak1991 píše:Spíš mi přijde, že ty nevíš o čem mluvíš a to jsi tu moderátor .. akorát si myslíš, že ostatní tu mají milné informace nebo si je vycucávají z prstu...
Tohle je snad nějaký pokus o vtip. Vážně jsi to snad nemohl myslet.
Spartak1991 píše:Všechno info o hlučnosti, poruchovosti atd.. mám z práce a ty pokud si sundáš klapky z očí, možná i pročistíš uši aby jsi slyšel hluk

tak si budeš moci přečíst všechny informace o uvedené poruchovosti atd...klidně mrkni i na nějaké recenze atd..
K tomu mám jednoduché vysvětlení, které se ti nemusí líbit. Buď to s PC neumíš, a tak ti všechny větráky u zdrojů od Fortronu jely na 100%, protože jsi je nějak špatně zapojil, a nebo, jak říkáš - pracuješ na reklamacích, kde dostáváš vadné kusy, což by se možná na té hlučnosti projevovalo, když si zdroj myslí, že je v zátěži, a tak pustí ventilátor na plno.
Spartak1991 píše:Nemají popř. neměli forton a eurocase stejné výrobce?
Ani ne. Partis má sice podíl v FSP Group. Některé levné a OEM zdroje se vyrábí stejně a pak se na ně plácne nálepka té a té firmy (přebranduje se). Ovšem sedm let zpátky, o čemž je vlastně tato debata, se o tomhle spekulovat moc nedá.
Hexa či Hyper zdroje od Fortronu mají s Eurocase společný vážně jen ten podíl firmy Partis ve FSP, jinak nic.
Spartak1991 píše:Ano, vidím jak se snažíš..mě osobně by zajímalo co za praxy máš ty...
Do toho ti nic není.
Spartak1991 píše:O to právě jde, nejsem v reálném životě zvyklý, že by mi někdo něco vybracel jelikož mám z práce všechny fakty..Až dokud jsem nepřišel sem

ale tak nějak to chápu, protože je to online forum, každý rád diskutuje a každý si myslí, že má ty nejpřesnější informace a nejlepší návrhy

I já se někdy spletu a dokáži to pak přiznat a hlavně ještě nejsem žádný expert a všeználek, ale přeci jen přístup k některým informacích jsem na reklamacích měl..
Házíš vše do jednoho pytle, to se tady nikomu nikdy líbit nebude.
Je to naprosto to samé jako říct "grafiky od Sapphire jsou všechny k ničemu, mají vysokou poruchovost a jsou hlučné". O Dual-X modelech to je možná pravda, ale co ty ostatní, např. Toxic edice?
Jednou z výhod moderátora je, že pokud se mu nechce, tak se s nikým hádat nemusí. Zůstaňme u toho, už dál prosím nic nepiš.
Já mám povinnost, ať už etickou či morální, vyvracet nesmysly, kterými tady tazatele krmíš. Ať se ti to líbí nebo ne, tak to je. Zatím to šlo nenásilnou cestou.
Fortron, některé modely za ty peníze stojí. Dále jej upřednostnit před Eurocase, zůstat nejlépe u Seasonicu v cenové kategorii do dvou tisíc, pokud jde o náročnější sestavu, potom nezabolí vzít dražší Seasonic (G série), či Enermax - vše kromě Naxn. Takto hodně stručně.