Herní pc do 25k
Re: Herní pc do 25k
ten ssd tam byt nemusí, už to tam dávám nějak automat. ani nevím proč 

www.vhu.cz/ www.detektorweb.cz/www.leteckemuzeum.eu/archeologie/www.leteckabadatelna.cz/www.vets.cz/
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
No, pokud ti není něco jasné, tak se ptej, ovšem nejprve si zjišťuj informace sám - skvělým začátkem budiž včera publikovaný článek, na který upozorňuji již potřetí. Tady je znovu odkaz, abys byl víc v obraze, neuškodí si jej aspoň letmo pročíst.
viewtopic.php?f=40&t=170618
Výhodou sestav, které tady máš jak ode mě, tak od Tally_ho je, že ti ji zadarmo na CZC složí. Nepočítá se tam však s operačním systémem, tudíž buď předpokládáme že jej máš, nebo jej zakoupíš na Aukru za 300,-.
Pokud tě zajímá srovnání těch dvou sestav, není nic jednoduššího, než napsat do googlu "GTX 960 benchmark"/"R9 380X benchmark"/"R9 380X vs GTX 960". Vyjedou tuny článků, srovnání s ostatními grafikami ve hrách a podobně. Skvělým pomocníkem při výběru je i sekce, v níž jsi založil téma.. Několik sestav tady v poslední době do 25k bylo, tak zkus pohledat.
viewtopic.php?f=40&t=170618
Výhodou sestav, které tady máš jak ode mě, tak od Tally_ho je, že ti ji zadarmo na CZC složí. Nepočítá se tam však s operačním systémem, tudíž buď předpokládáme že jej máš, nebo jej zakoupíš na Aukru za 300,-.
Pokud tě zajímá srovnání těch dvou sestav, není nic jednoduššího, než napsat do googlu "GTX 960 benchmark"/"R9 380X benchmark"/"R9 380X vs GTX 960". Vyjedou tuny článků, srovnání s ostatními grafikami ve hrách a podobně. Skvělým pomocníkem při výběru je i sekce, v níž jsi založil téma.. Několik sestav tady v poslední době do 25k bylo, tak zkus pohledat.
Hele chtěl jsem se vás zeptat SSD nějak ovlivní hry ? Jelikož se mi to nevejde do rozpočtu tak bych to asi vyškrtnul a kdyžtak dokoupil :) Díky
- Clorky
- Moderátor / člen HW týmu
-
Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Klíčové to není, můžeš vyhodit. Hry ovlivní leda v době zapnutí a někdy možná loadingy, ale ani to není pravidlem.
Díky moc :) Normální forum kde hned dostanu odpověd ta mojí otázku :)
Na SSD se většinou dává operační systém, důležité programy a jedna hra.
Není dobré ho zaplňovat celý, takže třeba hra, která má max. 50GB.
Není dobré ho zaplňovat celý, takže třeba hra, která má max. 50GB.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3180
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14