Nebo jsem uplne prastenej?
Bydlim na polosamote a hodne cestuju. To znamena ze kdykoliv me muzou vykract.
Takze kdyz koupim monitor 24" za polovicni cenu stary max dva roky stary za max. 1500kc tak je to mensi ztrata.
Samozrejme ze nevim jestli bude fungovat 100%, zadaji poslat penize do predu (coz chapu) ale to je dalsi ryziko. Jeste kdybych ho mohl koupit pobliz domova a vyzkouset nez zaplatim tak mozna jo ale jinak to logicky nevidim. Ma nekdo nake zkusenosti timto nakupem. Nebo vidim vse moc cerne?
diky
Vyplati se koupit starsi monitor?
Re: Vyplati se koupit starsi monitor?
Na to, že vás mohou vykrást, radím jen jedno. Kupte si ten novější monitor a obstarejte si kvalitní pojištění, nebo zabezpečení...
Neberme v potaz to, že vás mohou vykrást.
A já taky mám starší monitor, a problémy s ním nemám a neměl jsem.
A pak taky berme v potaz, že dneska jsou lidi kdejací... Takže nejlepší je vždycky osobní odběr a při odběru ho hned vyzkoušet.
A internetové obchody typu repasovana-pc.cz nebo tak nějak, mají většinou dobré ohlasy a dobrou reputaci.
Na aukru je záruka vrácení peněz, pokud se nemýlím.
Neberme v potaz to, že vás mohou vykrást.
A já taky mám starší monitor, a problémy s ním nemám a neměl jsem.
A pak taky berme v potaz, že dneska jsou lidi kdejací... Takže nejlepší je vždycky osobní odběr a při odběru ho hned vyzkoušet.
A internetové obchody typu repasovana-pc.cz nebo tak nějak, mají většinou dobré ohlasy a dobrou reputaci.
Na aukru je záruka vrácení peněz, pokud se nemýlím.
PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
Pokud repase monitor, tak jedině Eizo, ten se opravdu vyplatí ...
Diky moc. Uz nebudu zlobit. :)
Bohuzel jsem zadny 24" okolo HK nenasel tak koupim novy a je to.
Nema cenu to rizkovat. Budu mit plnou zaruku a zkusebni dobu 14 dni u Alza atd atd
Moc vsem dekuju za prispevky
(Eizo neznam a zatim jsem nenasel zadny repas) Nebudu to dal resit, koupim, novy....
Bohuzel jsem zadny 24" okolo HK nenasel tak koupim novy a je to.
Nema cenu to rizkovat. Budu mit plnou zaruku a zkusebni dobu 14 dni u Alza atd atd
Moc vsem dekuju za prispevky
(Eizo neznam a zatim jsem nenasel zadny repas) Nebudu to dal resit, koupim, novy....
Eizo jsou vyhlášené japonské superdrahé a superkvalitní monitory. V roce 1999 jsem koupil Eizo CRT Trinitron 19" za 33 000 Kč bez DPH, později jsem se setkával s repasy Eiza 20" a 21" a i když jsi za ně vysolil pár tisíc, kvalita a zachovalost byla stále znát. Nyní dělají moderní monitory, kdyby byl nějaký výhodný repas, tak určitě brát ...
Dekuji moc za vysvetleni, ale nechci uz dal cekat. Muj monitor odesel a musim koupit naky co nejdriv.
Jeste jednou dekuji za pomoc.
Jeste jednou dekuji za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 2194
-
od Kminek