Sice chápu,že tímhle se nebude chtít nikdo zabývat,ale co kdyby. Děda má vykopávku hodnou muzejního exponátu:
Athlon LE 1600, desku ASUS M2V-MX SE, 500GB disk, 1GB DDR2-366MHz a to celé na WIN XP.
No děs běs a hrůza. Leč na net mu to stačí. Pomohlo by +1Gb paměti navíc a výměna procesoru za
AMD Athlon x2 5200+ AM2 2.7GHz, 65W [b][/b]a zdali by to vůbec fungovalo.
Upgrade dědečka
Upgrade dědečka
jsem tlustej,protože nejsem línej se nažrat
Re: Upgrade dědečka
Pomohlo, ale ne dost. Prohlizec potrebuje k cinosti sam o sobe nekolik GB RAM, takze zmena z 1 na 2 GB je nedostatecna.
Porad se bavime o pocitaci, ktery vytuhne na nekolik desitek sekund kdyz se na otevrene strance spusti animovana reklama.
Porad se bavime o pocitaci, ktery vytuhne na nekolik desitek sekund kdyz se na otevrene strance spusti animovana reklama.
On mu ten počítač kupodivu netuhne,ale než se něco načte.....o reklamy se stará ADBlock. A kupodivu děda s tím přišel sám. Vyměnit či doplnit RAMku zvládnu,ale už výměna procesoru nevím nevím. Nový PC nechce... Mě šlo asi spíš o to jestli za základovka zchroupne dvoujádro...nebo se musí dělat něco s biosem??? Tomu nerozumím
Každopádně díky

-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Deska ho 'schroupne', je potreba si ale dat pozor na dve veci - 1/ aktualizovat BIOS desky (jeste se Sempronem)
2/ vymenit v XP HAL za MP verzi (delalo se nejsnaze pomoci devcon)
2/ vymenit v XP HAL za MP verzi (delalo se nejsnaze pomoci devcon)
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
A - ha...tak to už je nad moje síly a schopnosti...neva..obrátím se na odborníky...moc a moc díky
Tak jsem od kamaráda sehnal 4GB paměti a Athlon X2 5600+,uvidíme co to udělá....
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1420
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek