tak to je síla! to jsem vcelku rád že mi známý doporučil ten HP. i když Acer jsem neměl v plánu neb jsem často slýchal že "Acer nebrat"memphisto píše:za první týden odešel touchpad z ničeho nic prasknul pant. postupně se mi pak začaly na monitoru od pravého horního rohu obrazovky šířit vadné pixely, po odebrání spodního krytu na mě vypadla bluetooth karta, hdd a další věci. žádné připevnění nic.chaos vevnitř. tak to už jsem nevydžel a hodil ho do kontejneru.
Hry na notebook
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: pozdrav
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
to cybernovi: já na ně nějak nenadávám.jen jsem si je přidal na černou listinu, co ke mně domů nesmí
no kdyby to ale byl jen můj book, tak neřeknu ani půl slova, ale co jen tak rychle spočítám, tak vím o šesti boocích, co měli s tímto problémy, tak to už o něčem svědčí
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek