Herni headset 7.1 doporucte
Herni headset 7.1 doporucte
Zdravim, poridil jsem herni headset logitech g933 artemis v domeni ze dostanu kvalitu odpovidajici cene, zvuk neni spatny ale kvalita spracovani a hlavne mikrofonu je desna, vrze prave sluchatko pri pohybu a mikrofon sumi, a co me asi irituje nejvic je jakasi sumiva ozvena lehce slysitelna po celou dobu co jsou sluchatka pripojena, nepodarilo se mi to nijak odstranit nastavenim equalizeru, ale k veci, byl bych rad jakou zvolit nahradu za tyto sluchatka uvitam hlavne osobni zkusenosti, primarne na hrani her, 7.1. zvuk, pohodlne na hlave pro dospeleho cloveka a kvalitni mikrofon, drive jsem mel Logitech Gaming Headset G35, az na tu kozenku ktera se oloupala byly dobre, dekuji za pomoc :)
Re: Herni headset 7.1 doporucte
Jaká je cenová hranice? Musí být bezdrátová? Musí mít mikrofon?
Doporučuji vzít raději mikrofon externě, na sluchátkách to bývá často nekvalitní a značně to zhoršuje výběr.
K tomu reklamnímu triku "7.1" bych měl jen poznámku, že to obvykle za moc nestojí a uděláš lépe s kvalitními stereo sluchátky.
Doporučuji vzít raději mikrofon externě, na sluchátkách to bývá často nekvalitní a značně to zhoršuje výběr.
K tomu reklamnímu triku "7.1" bych měl jen poznámku, že to obvykle za moc nestojí a uděláš lépe s kvalitními stereo sluchátky.
cenovka max 3tis, dratova sluchatka a ten mikrak bych rad u sluchatek kvuli pohodli :) 7.1. ze je jen tryk uz sem taky slysel, takze v tom neni tak velky rozdil oproti klasika stereu _?
Na poslouchání hudby je to horší a při hraní, na lokalizaci nepřátel a pocit prostorovosti, hraje nejvíce roli to, zda jsou sluchátka otevřená/uzavřená, a potom jak to má výrobce zpracované, nikoliv zda jsou stereo nebo 7.1
Měl jsem k PS4 Sony headset 2.0 - 7.1 - https://www.alza.cz/gaming/sony-ps4-wir ... 40.htm?o=2
K PC mám už pět let Creative Tactic 3D Alpha - Ty mají pouze nějaký jejich patentovaný 3D surround a externí USB zvukovku.
https://www.czc.cz/creative-sound-blast ... 57/produkt
Nejsem audiofil. Bavíme se pouze o herních sluchátkách a můžu říct, že za 1000kč jsou ty Soundblastery zlatý. Prostorový zvuk ve hrách je naprosto totožný s tím Headsetem od Sony, který má 7.1 Nepoznal jsem mezi nimi absolutně žádný rozdíl jako hráč Overwatch/Battlefieldu.
Myslím si, že 7.1 je jen marketingový tah. Za sebe bych ty Creativy mohl klidně doporučit. Po pěti letech se mi jen ošoupala koženka na mostu.
Jinak co jsem se díval, tak se v dnešní době převážně doporučují, pokud jde hlavně o herní headset, tyto Kingstony.
https://www.alza.cz/kingston-hyperx-clo ... 62.htm?o=3
Za sebe uvidím jak dlouho mi headset vydrží, ale určitě se podívám po nástupci těch Soundblasteru a nebo vezmu Kingstony. Mají určitě lepší provedení.
K PC mám už pět let Creative Tactic 3D Alpha - Ty mají pouze nějaký jejich patentovaný 3D surround a externí USB zvukovku.
https://www.czc.cz/creative-sound-blast ... 57/produkt
Nejsem audiofil. Bavíme se pouze o herních sluchátkách a můžu říct, že za 1000kč jsou ty Soundblastery zlatý. Prostorový zvuk ve hrách je naprosto totožný s tím Headsetem od Sony, který má 7.1 Nepoznal jsem mezi nimi absolutně žádný rozdíl jako hráč Overwatch/Battlefieldu.
Myslím si, že 7.1 je jen marketingový tah. Za sebe bych ty Creativy mohl klidně doporučit. Po pěti letech se mi jen ošoupala koženka na mostu.
Jinak co jsem se díval, tak se v dnešní době převážně doporučují, pokud jde hlavně o herní headset, tyto Kingstony.
https://www.alza.cz/kingston-hyperx-clo ... 62.htm?o=3
Za sebe uvidím jak dlouho mi headset vydrží, ale určitě se podívám po nástupci těch Soundblasteru a nebo vezmu Kingstony. Mají určitě lepší provedení.
CoolerMaster H500M + 5xNoctua A15, i9 9900k + Noctua NH-D15, RTX 3080 Asus ROG Strix OC, Asus Z390 ROG Maximus XI Hero, Patriot Viper RGB 4133 - 16GB, Corsair HX1200, Samsung 980 PRO 2tb, PM863 - 960GBx4, Toshiba EP2-KB960 - 960GB
LG C1 48 - 120Hz, Corsair Scimitar PRO, HyperX Alloy Elite, Oculus Rift S
LG C1 48 - 120Hz, Corsair Scimitar PRO, HyperX Alloy Elite, Oculus Rift S
Když už 7.1 headset tak tohle https://www.asus.com/cz/Headphones-Head ... Centurion/
CPU:AMD FX-8300BE+CoolerMaster Hyper 212+EVO, MB:Asus Sabertooth 990FX, RAM:Crucial Ballistix Tactical 16 GB, GPU:Gigabyte R927XOC-2GD, HDD:120GB SSD+WDBlack 1TB+WDRed 2TB, zdroj:Zalman ZM600GLX, LED BenQ RL2455HM, repro:Genius SW-G2.1 1250, mouse:A4tech Bloody V7 V-Track Core 2, keybd:C-TECH Nereus, Win10x64Pro
S cenovkou do 3k považuji za dobrou volbu tyto.
BEZ MIKROFONU:
Audio-Technica ATH-AVC500 - uzavřená, super zvuk, pohodlné náušníky, potí se uši, pokud máš větší hlavu, tak bude hlavový most trochu tlačit, což nemusí být po několika hodinách příjemné
Audio-Technica ATH-AVA400 - otevřená, mnohem prostorovější zvuk - netlumí zvuky a hrají do okolí, velur, takže s pocením by neměl být problém, hlavový most viz AVC500
Sennheiser HD 461 - uzavřená, příjemné zvukové podání, lehká a velice pohodlná, nepotí se uši - velurovo-koženkové náušníky, tenký a krátký kabel k mobilům, plasťáky
Jinak za zmínku stojí ještě Samson SR850 a Superlux HD-662, které hrajou jako modely 2x dražší, a potom také nejsou špatné Shure SRH240A
S MIKROFONEM:
HyperX Cloud - uzavřená, velmi pohodlná, nepotily se mi v nich uši, dobrý zvuk (rebrand Takstar PRO80), mikrofon na nějaký Skype nebo TS stačí, ale žádný zázrak to není
Při procházení modelů jsem si všiml i Sennheiser GSP 300, která vypadají opravdu skvěle - uzavřená, kvalitní mikrofon, + se Sennheisery mám dobré zkušenosti - zvukově se v nich nespleteš a měla by být i pohodlná. Pak jsou často doporučovaná v nižších cenových kategoriích Superlux 681, která jsou za tu cenu až překvapivě dobrá (konstrukcí podobná Siberiím), a potom jsou zde nějaké nové SteelSeries Arctis 3, kde by měl být oproti Cloudům lepší mikrofon, ale jak jsou na tom se zvukem netuším.
BEZ MIKROFONU:
Audio-Technica ATH-AVC500 - uzavřená, super zvuk, pohodlné náušníky, potí se uši, pokud máš větší hlavu, tak bude hlavový most trochu tlačit, což nemusí být po několika hodinách příjemné
Audio-Technica ATH-AVA400 - otevřená, mnohem prostorovější zvuk - netlumí zvuky a hrají do okolí, velur, takže s pocením by neměl být problém, hlavový most viz AVC500
Sennheiser HD 461 - uzavřená, příjemné zvukové podání, lehká a velice pohodlná, nepotí se uši - velurovo-koženkové náušníky, tenký a krátký kabel k mobilům, plasťáky
Jinak za zmínku stojí ještě Samson SR850 a Superlux HD-662, které hrajou jako modely 2x dražší, a potom také nejsou špatné Shure SRH240A
S MIKROFONEM:
HyperX Cloud - uzavřená, velmi pohodlná, nepotily se mi v nich uši, dobrý zvuk (rebrand Takstar PRO80), mikrofon na nějaký Skype nebo TS stačí, ale žádný zázrak to není
Při procházení modelů jsem si všiml i Sennheiser GSP 300, která vypadají opravdu skvěle - uzavřená, kvalitní mikrofon, + se Sennheisery mám dobré zkušenosti - zvukově se v nich nespleteš a měla by být i pohodlná. Pak jsou často doporučovaná v nižších cenových kategoriích Superlux 681, která jsou za tu cenu až překvapivě dobrá (konstrukcí podobná Siberiím), a potom jsou zde nějaké nové SteelSeries Arctis 3, kde by měl být oproti Cloudům lepší mikrofon, ale jak jsou na tom se zvukem netuším.
diky za doporuceni osobne se mi libi tyhle SteelSeries Arctis 5 vypadaji velci slibne
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3159
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14