Jelikož se se mnou Logitech G400 loučí a předešlá MX-518 již rozloučila, tak bych potřeboval tip na nějakou herní myš. G400 jsem si nemohl vynachválit a sloužila mi uctihodných 5 let. Jelikož se už nevyrábi ani jedna z nich ( když se něco fakt povede, tak to stejně musí nějak dojebat) tak se sháním po něčem novém. Ergonomie těchto myší byla fantastická a nedokážu si představit že bych měl v ruce nějakou jinou. Koukal sem na modely G502 a podobné, ale ta cena 2100,- mi přijde docela ranec za 3 roky starý model, jelikož technologie jdou mílovými kroky, nejsem zástance milionů tlačítek na myši a stačí mi basic výbava ( na boku 2 tlačítka pro back/forward,popř. tlačítko na měnění dpi). Dnešní trend podsvícení myši se mi líbí, ale za každou cenu ho mít nemusím. Hraju FPS hry a sem tam nějaké RPG (witcher,etc.), tudiž nepotřebuju nahnaných 15 000 dpi jelikož přes 1000 sem snad ještě nešel

Díky za pomoc :)
Dodatečně přidáno po 1 minutě 3 vteřinách:
Zapomněl jsem dodat, že budget by byl ideální do takových 15 stovek, pokud ale bude něco fakt výjimečného tak bych byl ochoten si trochu připlatit když by se mnou vydržela zas třeba půl dekády :)