FX 8350 a GTX 1060 ? Vzdyt to ma ve spouste her presne polovicni framerate proti I5 - nebrat.
Vloni o prazdninach jsem se pokousel rozdat ty FX-8350 i s deskama co mi tu zbyly po upgrade ruznych cizich pocitacu, nikdo to pul roku nechtel. Jak si majitele tech pocitacu chrochtali jake je z GTX 1060/Radeonu 480 najednou delo, po vymene FX-8350 za I5-6500. I to nejlacinejsi Pentium za 2000 Kc je ve hrach vykonnejsi nez FX-8350.
Na tomhle se proste usetrit neda, leda ze by se ten FX procesor sehnal zadarmo nebo za flasku dobreho piti.
Nové PC do 15k bez OS Vyřešeno
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nové PC do 15k bez OS
Jak to zas někdy budeš rozdávat zadarmo, klidně dej vědět a přijedem si pro to
. Berem je všechny
.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Re: Nové PC do 15k bez OS
Uz nejsou, uz nekde pocitaji videa, na to jsou vykonne dostatecne 
Pak jeste existuje moznost kterou jsme uspesne pouzili - repasovana graficka stanice kolem 9-10 tisic Kc a do ni GTX 1050 Ti.

Pak jeste existuje moznost kterou jsme uspesne pouzili - repasovana graficka stanice kolem 9-10 tisic Kc a do ni GTX 1050 Ti.
Re: Nové PC do 15k bez OS Vyřešeno
No vidím, že se ta diskuze tady dost rozjela.
Takže můj závěr. Protože v současné době mám největší problém s grafickou kartou (která se přehřívá) ale všechno ostatní jede, tak částečná investice do grafiky a proceseru se mi zdá nejlogičtější.
Máte pravdu, že investovat do mrtvé AM3+ platformy je zvláštní, protože se již jinam nedá upgradovat ale já k tomu budu mít asi přístup jako k autu. Pokud tam něco opravím, nebude to přehnaná částka a pak to ještě nějakou dobu pojede tak to beru.
Finanční stránka v mém případě se bude vylepšovat a tak vím, že za třeba dva roky až se to rozsype si budu moci dovolit koupit nový počítač třeba kolem 30ti tisíc.
Takže všem děkuji za jejich názory, velice si toho vážím.
Takže můj závěr. Protože v současné době mám největší problém s grafickou kartou (která se přehřívá) ale všechno ostatní jede, tak částečná investice do grafiky a proceseru se mi zdá nejlogičtější.
Máte pravdu, že investovat do mrtvé AM3+ platformy je zvláštní, protože se již jinam nedá upgradovat ale já k tomu budu mít asi přístup jako k autu. Pokud tam něco opravím, nebude to přehnaná částka a pak to ještě nějakou dobu pojede tak to beru.
Finanční stránka v mém případě se bude vylepšovat a tak vím, že za třeba dva roky až se to rozsype si budu moci dovolit koupit nový počítač třeba kolem 30ti tisíc.
Takže všem děkuji za jejich názory, velice si toho vážím.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3191
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 19:05