Ahoj, snad pisu do spravneho topicu, potreboval bych poradit s vyberem nejakeho herniho setu (klavesnice,mys,sluchatka,podlozka). Pouzivam ted vse od C-TECH a +- jsem spokojeny, ujizdim si na stejnem podsviceni a nejradeji vse od stejne znacky a taky aby to vypadalo celkem luxusne... Cenove bych mel na to 5-7k, coz si myslim, ze je dost. Pokud mate vlastni nejake sestavy, podelte se, prosim Dekuju Vam
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)