Herni pc 13-14tisic bez OS
Re: Herni pc 13-14tisic bez OS
Jako ono by to i stačilo, ale raději předejít potížím, když to stojí jen 3 kila navrch. Děkuji za upřesnění 

Naposledy upravil(a) Donald64 dne 27 kvě 2019 19:20, celkem upraveno 1 x.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
zas proč nedat navíc 250,- za "plnohodnotnou" desku no...
no donald mi to tady pekne napsal a oduvodnil:) ale mam jeste jeden dotaz tady na tu sestavu
https://www.czc.cz/lynx-challenger-cerna_6/257752/produkt , cenove bych se dostal jeste levneji a myslim si ze zas tak hrozna vec to neni.(ale jak jsem psal jsem antitalent na toto)
dekuji:)
https://www.czc.cz/lynx-challenger-cerna_6/257752/produkt , cenove bych se dostal jeste levneji a myslim si ze zas tak hrozna vec to neni.(ale jak jsem psal jsem antitalent na toto)
dekuji:)
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
EEEE
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
Michael850 píše:EEEE
v jakem kontextu to je brano?:)
Ze se nemas snazit sam najit neco co ti pripada vyhodnejsi (a vyhodnejsi to ve skutecnosti neni).
Nic lepsiho nez ti ti nabizime za stejnou cenu sestavene nenajdes.
petr22 píše:Ze se nemas snazit sam najit neco co ti pripada vyhodnejsi (a vyhodnejsi to ve skutecnosti neni).
ja nerikam ze najdu:) ja jen chtel znat nazor co si o tom myslite:) ze mi to pride podobne podle toho co jste doporucili,a co jsem se dival tak tam je i dvouvetrakova grafika...ale prave proto se ptam abych se ujistil:)
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
dyk ti nigdo nebrání to vzít - máš tam slabší čtyřjádro, děsnou desku, pochybnej zdroj a jen 8GB paměti na nízkej frekvenci...
dekuji:) nejspis postavim podle toho co jste poradili:)
Trochu rozepíši stručné shrnutí výtek xbs k sestavě LYNX.
- Mizerná deska bez možnosti OC, bez pasivu na VRM, které je mimochodem chabé
- Pouze 4 jádrový CPU, který bottleneckuje některé novější hry i pod hranici 40 FPS
- Poloviční kapacita RAM s nízkou frekvencí (což je pro Ryzen 1200 velmi nežádoucí)
- DRAMless SSD, ještě o maličko horší, než ten Patriot Burst
- Mizerně chlazená case a otřesný zdroj
-> Možná chápu důvod, proč jsi to sem postnul. V nadpisku máš 13-14k, ale raději bych utratil jen 12k a při představě, že by se to mělo ještě minimálně o 7 kil prodražit se ti do toho už tolik nechce, nebo se pletu? Pokud se pletu, tak neřeš tyhle příšerně nevýhodné "hotové" sestavy a ber návrh od nás. Cena by případně šla stáhnout dočasným osazením pouze 8GB RAM.
- Mizerná deska bez možnosti OC, bez pasivu na VRM, které je mimochodem chabé
- Pouze 4 jádrový CPU, který bottleneckuje některé novější hry i pod hranici 40 FPS
- Poloviční kapacita RAM s nízkou frekvencí (což je pro Ryzen 1200 velmi nežádoucí)
- DRAMless SSD, ještě o maličko horší, než ten Patriot Burst
- Mizerně chlazená case a otřesný zdroj
-> Možná chápu důvod, proč jsi to sem postnul. V nadpisku máš 13-14k, ale raději bych utratil jen 12k a při představě, že by se to mělo ještě minimálně o 7 kil prodražit se ti do toho už tolik nechce, nebo se pletu? Pokud se pletu, tak neřeš tyhle příšerně nevýhodné "hotové" sestavy a ber návrh od nás. Cena by případně šla stáhnout dočasným osazením pouze 8GB RAM.
dekuji za tento seznam :) jako nakonec pujdu do navrhu od vas:)ale jen zjistuju nazor na to na co narazim a tak tech 7 kil se da prezit;)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3161
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
12 zář 2024 08:14