Dobrý den,
sháním notebook na práci v CAD/CAM softwarech převážně SolidWorks občas menší úprava fotek v Lr. Potřebuji notebook kvůli častému přesouvání (na krátkou vzdálenost tudíž váhu neřeším). K notebooku budu připojovat externí monitor a pokud by byla možno docku tak to nebude na škodu.
Notebook nebude používaný na hry.
Nebráním se repasu.
Cena do 17k ,-
Dík moc za vaše rady a postřehy.
notebook pro SolidWorks
Re: notebook pro SolidWorks
Repas je jedina moznost, vzhledem k rozpoctu cca 30% bezne ceny noveho.
Repas Zbook 15, dokovaci stanice je samozrejmosti (ta u zadneho noveho za 17 tisic nebude).
Repas Zbook 15, dokovaci stanice je samozrejmosti (ta u zadneho noveho za 17 tisic nebude).
Dík moc a máš návrhy jaké by měl mít vnitřnosti?
Jak velký je rozdíl mezi NVIDIA Quadro 1000M, 1100M, 2000M, K2100M.
A můžu se zeptat na porovnání ZBook a thinkpad řady W nebo P. Koukal jsem, že často se tu zmiňuje právě ZBook. Ale za poslední dobu jsem si zvikl na thinkpad. Tak jen nějaké +a-.
Dík moc
Jak velký je rozdíl mezi NVIDIA Quadro 1000M, 1100M, 2000M, K2100M.
A můžu se zeptat na porovnání ZBook a thinkpad řady W nebo P. Koukal jsem, že často se tu zmiňuje právě ZBook. Ale za poslední dobu jsem si zvikl na thinkpad. Tak jen nějaké +a-.
Dík moc
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Na CAD je potřeba dostatek paměti, často na ní záleží víc jak na procesoru. Ale jde o to, co na tom chceš dělat. Jinou RAM budeš potřebovat na pár úhelníčků a jinou na celou letadlovou loď.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Speed_dead píše:Na CAD je potřeba dostatek paměti, často na ní záleží víc jak na procesoru. Ale jde o to, co na tom chceš dělat. Jinou RAM budeš potřebovat na pár úhelníčků a jinou na celou letadlovou loď.
Momentálně nedělám, žádné obří sestavy. Převážně jeden model, který potom obrabím (ve skole). Ale mám i věci co si modeluju zatím jen pro zábavu což jsou trochu větší sestavy (motor 1:1, a 1:10 modely RC aut)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2505
-
od Kaspo
Zobrazit poslední příspěvek
22 říj 2024 09:47