Výběr tiskárny s tank systémem s ohledem na kvalitu
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Výběr tiskárny s tank systémem s ohledem na kvalitu
Dobrý večer, může se prosím zeptat, která z tichto značek tiskáren s tank systémem (nádržky) - HP, EPSON, CANON, BROTHER či další s ohledem na kvalitu tisku jakožto hlavní parametr ostrost textu má nejlepší kvalitu / výsledky?
Mám zkušenost s Epson L455, ale ta kvalita tisku textu není nic moc (taková jakoby neostrá).
Novější tank modely od Epsonu to vychytaly tu neostrost nebo nikoli?
Mám zkušenost s Epson L455, ale ta kvalita tisku textu není nic moc (taková jakoby neostrá).
Novější tank modely od Epsonu to vychytaly tu neostrost nebo nikoli?
Re: Výběr tiskárny s tank systémem s ohledem na kvalitu
mám doma Epson Ink Tank (EcoTank) L3150 a nepozoroval jsem žádné rozostření, mimochodem, kvalita tisku jde nastavit, ostrost taky ... za ty peníze (tiskárna roku) top výrobek ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Tím jsem myslel jakoby větší tučnost písma oproti dřívějšímu tisku přes inkoust kazety nebo laser tisku. A ano vím, že se to dá nastavit kvalita v nastavení, ale i přesto je to takto.gogo1963 píše:mám doma Epson Ink Tank (EcoTank) L3150 a nepozoroval jsem žádné rozostření, mimochodem, kvalita tisku jde nastavit, ostrost taky ... za ty peníze (tiskárna roku) top výrobek ...
schválně jsem teď vytiskl zkušební stránku, krásné ostré písmo bez známek nějakého přehnaného "vyhlazování" ...
i7 10700/Grandis 3/ z490 Meg Unify/XPG GAMMIX S11 Pro 500GB/Samsung 970 EVO PLUS 1TB/ Define R5/ Patriot Viper 4 16GB Kit 3400/ 4TB Skyhawk/ CORSAIR 750W RM750x/sound blaster zx/ Dell S2721DGF /MSI RX 6600 XT GAMING X 8G /4TB Ironfolf pro
Byl jsem docela zklamanej z Epson L382. Černobíle OK, tisk fotek OK, ale tisk barevného obrázku naprostá katastrofa. Červená byla hnědá, modrá byla šedá a pod. Zkoušeli jsme všechny možnosti nastavení a pořád špatné, pak jsem se dočetl v diskuzích, že to tak dělá vícero lidem...
Prosím vložíš sem naskenovanou (nebo i text z internetu nějaký), abych viděl jakou máš tu kvalitu tisku.gogo1963 píše:schválně jsem teď vytiskl zkušební stránku, krásné ostré písmo bez známek nějakého přehnaného "vyhlazování" ...
to ale bude kvalita skeneru, ne tisku
ale proč ne, ráno to ofotím a hodím sem ...
Nejen kvalita skeneru, ale i kvalita monitoru
Počítej s tím, že to nebude úplně přesně reprezentovat vlastnosti tiskárny, právě kvůli odchylkám skeneru a tvého monitoru.
Nevadí, pošli, lepší něco nežli nic.
moc se mi to sem dávat nechce protože ... nevleze sem soubor větší než ... po konverzi na jpeg je to o ničem a stejně je to jen ze skeneru, s originálem málo společné
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3 Odpovědi
- 4075 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od teichmann.ondrej
-
- 9 Odpovědi