omlouvám se za nové téma, ale nikde jsem zde nenašel odpověd. už druhý den zaznamenávám velmi nízký upload na svém pc, dle měření technika z Cetinu mi jde do Routeru 250/50. Což na Wifi mám jak na mobilu, tak tv, tak i na notebooku. Na...
Poslední příspěvek
Stahni ISO libovolneho Linuxu, treba Linux Mint.
Stahni Rufus, to je aplikace na vytvareni instalacnich flashdisku.
V Rufusu nacti to ISO a vytvor instalacni flashdisk jako GPT (UEFI).
Pri startu pocitace aktivoj Boot MENU, mela by to byt klavesa...
Ahoj, jak se blíží konec podpory W10 jsem nucen upgradovat počítač. Navíc stávající sestavě viditelně dochází dech. Fungovalo by tohle?
Paměť
CPU
Deska
Ze starší sestavy bych si vzal zroj SilentiumPC Elementum E2, 450W, grf. kartu a M2...
Poslední příspěvek
Portable Driver Booster je samozrejmne nelegalni. Bez ohledu na jeho diskutabilni uzitecnost,
spojenou se schopnosti stahnout i nekompatibilni ovladace zpusobujici BSOD po restartu.
Obecná pravidla
fórum je zásadně proti jakémukoliv šíření...
Dobrý den, prosím o radu, jak vyřešit problém s Adobe readerem, který mi přestal fungovat. Minimálně před měsícem mi ještě fungoval, od té doby jsem neprováděl žádné instalace, PC běžel od té déby párkrát. Win7 SP1 64 bit. Zkusil jsem Adobě...
Poslední příspěvek
No, měl jsem za to, že jsem už 32bit verzi taky měl, ale jist si teď nejsem. Nicméně jsem našel na v PC instalačky na AR X někdy z roku 2011, funguje, stačí mi. Děkuji.
Na MS Outlook 2019 mně přestaly fungovat gmail účty. Vše ostatní funguje. Přijímám i odesílám protokolem POP3. Dvoufázové ověřování jsem měl samozřejmě v pořádku nastavené (to by již jinak ani pár let nefungovalo). Nyní to přestalo fungovat zničeho...
Poslední příspěvek
Jasně, že koncepty, odeslaná pošta atd. má i sám outlook ale pouze lokální (v PC), ale IMAP to dokáže synchronizovat (nahrát/stáhnout) se serverem (tedy s gmail), takže i kdyby klekl PC, kde to bylo, tak se ti to pak jen stáhne, a opravdu o nic by...
Ahojte, zase se po nějaké době na vás obracím s žádostí o pomoc a cenné rady.
Kamarád se konečně rozhodl, že vymění PSko za PC, a tak potřebuje dát dokupy nějakou sestavu. PC bude využívat primárně na hraní her, občas možná na nějaké modelování pro...
Poslední příspěvek
Definitivní ceny nejsou potvrzené, ale měly by být na úrovni zaváděcích cen minulé generace. Slevy Zen 4 se hádat nedají, ale jak jsem se díval, tak předchozí generace obvykle po uvedení nové ještě o něco spadly.