Maca91CZ píše:Sorry jako, ale dle mého si kup stolní pc, který bude výkonnější a vydrží více za tu cenu! Dle mého notebook + hraní nedává smysl!
Doporučuješ lidem mnohem horší počítače takže zmlkni nebo prpstě neotravuj
Co máš za problém? V čem jsem neměl pravdu v mém příspěvku? Notebooky budou vždy horší! Jinak, když už chceš někoho hejtovat, tak se alespoň nauč česky! Víš, to když máš tady podtržené nějaké slovo červeně znamená, že máš v textu chybu!!!
WWW.PC-LECEBNA.CZ CZ/SK Diskuzní fórum pro všechny PC závisláky! Poradna, návody, tipy a pokec nejen o PC! :)
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32 Dell...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Zdravím. Potřeboval bych poradit s výběrem herního notebooku do cca 25 tis. Potřebuju aby byl rychlý na internet a zvládl pár her. Jde mi primárně o občasné hraní Cod warzone, Hogwars legacy, Farming simulator 2025 a nové World of Warcraft. Jsem...
Poslední příspěvek
Ber ideálně s RTX4060.
Lenovo jsem měl do ted (Legion 5) a byl jsem s nim spokojeny. Po 3 letech stale bez problemu slouzil.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.
Čau,
sestra potřebuje pro přítele vybrat nějaký repasovaný notebook.
Přítel na tom bude psát články a dělat plakáty na vesnické akce (nic náročného).
Cena maximálně 6 tisíc. Maximálně je zde myšleno opravdu jako maximálně.