Pankaeas píše:To se zeptej těch, kteří tady B450 tak moc doporučuji A upgradovat chce snad každý rozumný člověk. Nemusíš hned kupovat nové PC, když si ho dobře sestavís. AMD je dobrým příkladem.
Ještě jsem nezažil nikoho, kdo by kupoval desku s tím, že do ní dá procesor nové generace. jak psal petr - upgrade procesorů je naprosté minimum.
Při upgradu PC se vždy lepěí koupit desku a CPU, přece nebudu cpát nové CPU o generaci do chipsetu, který je starý (byť ano výkonný, ale prostě nový generace CPU = nová generace chipsetu)
Zbytečně tady strašíte... Jak říkal Michael, do B450 neměl jít ani Ryzen 3000. A ejhle, stačilo mi updatovat BIOS a frčím. Eldenroot: Když vyjde nová generace CPU tak automaticky musím mít k tomu nejnovější chipset? *povzdech*
Jako by nestačily diskuze Intel vs. AMD, ještě se rozjede diskuze B450 vs. novější chipsety.
CPU: AMD Ryzen 7 5700x(Arctic Freezer 34)
GPU:MSIRTX 4070 Gaming X Slim 12GB GDDR6X
RAM: Kingston HyperX Fury Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
MB: MSI B450-A PRO
Zdroj: Corsair RM850x (2021) 850W
Case:SilentiumPC Regnum RG4
SSD: Kingston A2000 500GB
HDD: Seagate Barracuda 1TB, Seagate Ironwolf 2TB
VR: Oculus Rift S
Proč nepoužívat WiFi na hry
Uz 200 lidi se sem podivalo jen aby zjistili, jak straslive nebezpeci je ceka, kdyz maji nebo si chteji koupit desku s B450 chipsetem.
Novinare, ktery pise neco o "panikareni" bych na miste vyrazil ze seriozniho media, protoze akorat desi lidi.
Oni totiz nechapou, ze mene inteligentni nebo mene znali jedinci jsou schopni se vydesit k smrti z naproste ptakoviny a jeste tu ptakovinu siri dal - takze jen tahle zprava ve foru muze mit za nasledek "nekupujte desky s B450 chipsetem, rikali to na PC Helpu !".
On taky jedniný, kdo panikaří je panblbas. A ano, úmyslně jsem použil pravdivé označení hlupáka, a to za účelem uzamknutí naprosto nevhodného tématu, navíc značně neseriozního.
Ahoj kolega chce prodat nintendo switch oled.
Za 6000. To mi přijde hodně když na bazoš je za 3700.
Určitě nad tím přemýšlím ale uvidíme, jako 6000 mi přijde dost, ale možnost si ho v práci prohlédnout po směně na šatně.
Nějaké závady problémy?...
Poslední příspěvek
závady chybí. Ještě 3500 Blansko. To pokud budu mít cestu k sestře byla by možnost možná zkouška. Cestu do ceny nepočítám pokud tam budu u rodiny.