Zdravim, co říkáte na tento předváděcí nozebook?
https://www.pocitarna.cz/notebooky/msi- ... r-451ne-2/
Za ty peníze dobrá konfigurace ne?
Jak je na tom MSI s životností a chlazením?
Díky
Předváděcí NTB?
Re: Předváděcí NTB?
Za mě vypadá dobře, jinak s MSI jsem měl dobré zkušenosti, ale záleží na konkrétním modelu.
Můj poslední notebook od MSI byl GP70-20D, slouží nám v rodině do dnes.
Nazahřival se, měl super chlazení (měl hardwarové tlačítko pro maximální otáčky ventilátoru) o to byl ale hlučnější.
Mě MSI a Lenova notebooky připadaly nejlepší co se týče konstrukce, designu a použitých materiálů.
Předpokládám, že notebook budeš využívat převážně u her.
Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Můj poslední notebook od MSI byl GP70-20D, slouží nám v rodině do dnes.
Nazahřival se, měl super chlazení (měl hardwarové tlačítko pro maximální otáčky ventilátoru) o to byl ale hlučnější.
Mě MSI a Lenova notebooky připadaly nejlepší co se týče konstrukce, designu a použitých materiálů.
Předpokládám, že notebook budeš využívat převážně u her.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Díky za odpověď. Ano bude hlavně na hry, ale nejsem vašnivý hráč. Hledám něco co mi pár let vydrží. Původně jsem chtěl Lenovo, ale MSI bude asi kvalitnější.
Jestli to ma vydrzet tak jedine stolni pocitac.
U hernich notebooku nelze delsi zivotnost ocekavat, konkretni kus ale muze prijemne prekvapit.
Cpu v zatezi 90+ stupnu, grafika 80 stupnu, to cele novy ntb bez prachu v chlazeni.
U hernich notebooku nelze delsi zivotnost ocekavat, konkretni kus ale muze prijemne prekvapit.
Cpu v zatezi 90+ stupnu, grafika 80 stupnu, to cele novy ntb bez prachu v chlazeni.
Takové teploty jsem měl i u Intel NUCu s i7, počítač mi běžel nepřetržitě cca 3 roky ale běžel by dál, jen odešel ventilátor.
S takovými teplotami u takového stroje musí uživatel počítat.
Jinak se tu pak můžeme bavit o tom jestli notebook vůbec potřebuje. Notebook není stavěný na nepřetržitý provoz.
S takovými teplotami u takového stroje musí uživatel počítat.
Jinak se tu pak můžeme bavit o tom jestli notebook vůbec potřebuje. Notebook není stavěný na nepřetržitý provoz.
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
Undervolt CPU i GPU, limit FPS a pojede krásně tiše a do 70 stupňů.
Stolní PC jsem na vaše doporučení před rokem a půl koupil a byl jsem spokojený. Ale tim že je stolní, tak se k němu nedostanu tak často, NTB bych využil skoro denně, ale stolní jen o víkendu a to nemám tolik času sedět u PC (rodina, zahrada...) Tak mám jasno, NTB chci a chci 

Jelikož máš jasno, tak ber :).
Ještě jsem tak přemýšlel... 17" NTB by mohl mít lepší chlazení, vzhledem k větším rozměrům. Nebo je to blbost?
Drazsi notebook by mohl mit lepsi chlazeni.
Je to možné, ale záleží převážně na designu a konstrukci každého modelu, o požadavcích, které jsi psal, ti bude tento více než dostačovat.
Díky všem za odpovědi:-)
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”