Myš, klávesnici, sluchátka mám, ale chtěla bych k tomu nějaký stojící mikrofon, který nebude na sluchátkách, nepotřebuju nic super, nemám v plánu streamovat nebo tak něco, ale ráda bych se najedla u pc bez toho, aniž bych patlala mikrofon od sluchátek v jídle.

I když bych se ráda vešla do 50k, tak když bude lepší grafická karta třeba jen o tisícovku dražší, tak samozřejmě budu chtít tu lepší - proto "cca".
PC bude hernÍ (Call of Duty, Dota apod...) a chtěla bych, aby PC ještě pár let sloužilo a zvládlo i nové hry, eventuálně někdy časem upgrade.
Takový ne vyloženě požadavek, ale kdyby základovka měla wifi kartu, bylo by to fajn. Občas cestuji a pc si beru s sebou, ale nutnost to není, budu kdyžtak hrát offline. :) Samozřejmě zase záleží na ceně, když bude horší základovka s wifi stát přibližně stejně jako lepší bez wifi, tak logicky tu wifi nepotřebuju.
Nepotřebuju rozjet hry ve 4k, plně se spokojim s fullhd s detaily na high, aby se na to dobře koukalo.
Disk aspoň 2tb (klidně více), přece jen ty nový hry už bývaj docela velký - poprosim SSD na OS zvlášť? Někde jsem četla, že OS se dává na SSD zvlášť z důvodu rychlejšího načítání? Nevím, nechám si poradit, každopádně chci mít možnost si disky dokoupit, kdyby nestačily. (Takže asi aby bedna i základovka měly dost slotů.) A osobně preferuji ty 2.5" SATA disky, než ty M.2 SSD, u toho mám strach, že se to zlomí - ale znovu, nechám si poradit.
Monitor nevim jestli jsou i nějaký speciální herní, chtěla bych aby měl pěkný jasný barvy... Ten starý, co mám je už takový vybledlý a budu ho používat jako druhý vedlejší monitor.
Takový trošku požadavek na case, ať ta bedna trošku vypadá, aby to nebyla jen hranatá krabice s čudlíkem na zapnutí, nemusí to být žádný monstrum, ale ať se na to dobře kouká. Svetýlka neřešim/nepotřebuju, možná jen ať to ma průhlednou tu boční stranu.
Jsem trošku paranoidní ohledně chlazení, tak poprosim klidně víc ventilátorů, nebo klidně dražší lepší.
Ješte taková otázka mimo vzhledem k tomu, že CZC už nemáme, má někdo zkušenosti s Alza službou sestavení pc? Dělají to kvalitně? Nechci, aby tam dali tunu chladící pasty, nebo něco zlomili, ale radši bych byla, kdyby mi to někdo sestavil, aby se přesně to samé nestalo mně.