Tipy na sestavu okolo 10 tis. Vyřešeno
Re: Tipy na sestavu okolo 10 tis.
Grafiku PowerColor bych nebral špatná zkušenost vzal bych od Asus
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kolik jsi těch grafik reklamoval? Já dvě Saphirky a lidi z okolí 5. Se podívej na czc, tam je uvedena poruchovost a porovnej si Saphire a Power Color 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Osobně u nás se vystřídalo 6 Sapphirek a s žádnou nebyl problém, fungujou dodnes. Je to otázka kusu.
Jinak já bych si místo konzole vzal asi PC, hlavně kvůli ovládání, asi bych si na to nezvyk.
Jinak já bych si místo konzole vzal asi PC, hlavně kvůli ovládání, asi bych si na to nezvyk.
memphisto: 3 x sem měl PowerColor 4870ku reklamovanou na po 4tý sem jí vyměnil za Sapphire HD 4870 Toxic.
3 x ti příjde málo?
3 x ti příjde málo?

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
mě nešlo o to kolikrát jsi ji reklamoval, ale kolik jsi jich měl. pokud narazíš na špatný kus, tak ji budeš reklamovat i 10x a stejně se i pak pokazí. já jsem jen narážel na to, že se v okolí pokazilo nezávisle na sobě 7 karet od Saphiru. Po přechodu na Power Color bez problémů
přijde ti jako normální, že to takhle bylo? Mě teda ne, aby odešlo během půl roku 7 karet a to ještě v okruhu 1 Km ode mě 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No takže jsem rozhodnutý. Dneska jsem si v elektru zapařil na Xboxu a jdu do něj..mají ho v akci ten nejlevnější model za 4.999,- takže ho beru..ovládání je naprosto super..co se týká závodů tak bezvadně citlivé, mě osobně spíše štve klávesnice, kde je stav plynu na plnej nebo nic..zde se dá dávkovat..takže díky přátelé a pokud byste někdo chtěli, mohli byste mojí sestavu přiřadit do FAQ jako sestava na nejnovější hry v ceně 13 tis.
Díky moc...
Díky moc...
Re: Tipy na sestavu okolo 10 tis. Vyřešeno
memphisto: Tak to byla smůla u nás má hodně lidí sapphire a žádnej problém nikdo nikdy neměl powercolor má akorát jeden člověk a tomu ta karta píská já doporučuji Sapphire Asus a ještě Gigabyte. Když sem tu kartu reklamoval tak mi jí vždy vyměnili za novou.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já se nehádám. jen konstatuji. jinak grafiky se právě společně s disky a MB nevyměňují kus za kus ale opravují
což mi příjde jako nerozum 

mě grafiku vyměnili vždycky moje PC slouží i jako pracovní PC takže nemůžu čekat až jí opraví pokaždý mi vyhověli
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1392
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
05 dub 2025 09:11
-
-
- 2
- 1766
-
od Kaspo
11 bře 2025 13:18
-
- 1
- 1250
-
od Gerete
17 srp 2024 17:12
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2143
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
-
- 5
- 3842
-
od Kadel33