Bezdratovy set - doporuceni

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Moriss
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Bezdratovy set - doporuceni

Příspěvekod Moriss » 03 srp 2010 09:17

Ahoj,

Jiz nekolik let mam bezdratovy set logitech a jsem vicemene spokojen. Kdysi jsem si vsak rozsedl :blush: usb receiver. Dlouho jsem to mel slepene izolepou a slapalo to. Ted to ale neustale vyhazuje modrou smrt...tak si rikam, ze je cas na zmenu.
Takze prosim o nejakou radu/dobrou zkusenost.
Moje pozadavky:
Dosah alespon 5 m (ty s dosahem 2m .. to je opravdu malo)
Podlozka pod zapesti
Nepotrebuji velke mnozstvi velkych mulimedialnich tlacitek..spise by mi vyhovovalo jen par zakladnich(programovatelnych).. a staci mi nekde bokem mensi tlacitka.
Mys nejlepe laser..ale toto neni nijak vyznamny pozadavek
Cena urcite do 2000..ale lepe do nakych 15-17 stovek (levnejsi uvitam)
Mys radeji mensi.. jde mi hlavne o hmotnost.. ony ty bezdraty jsou klasicky tezsi k vuli bateriim..ale nizsi hmotnost bych uvital.
Nebranim se nejakemu nestandartnimu rozlozeni klaves, ale urcite tam chci mit tlacitko pro otevreni kontextoveho menu(prave tlacitko mysi)
Libi semi napriklad:
Microsoft Wireless Comfort Desktop 5000 BlueTrack CZ (ale pripada mi uz prilis velka)
Logitech Cordless Desktop S520 (uvadeny dosah je jen 2 m, a zde mi vadi hlavne absence onoho "praveho tlacitka mysi")

Predem diky za jakekoli rady.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

Reklama
Moriss
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Bezdratovy set - doporuceni

Příspěvekod Moriss » 04 srp 2010 12:59

Tak nejak zacinam premyslet o tom mrkvosoftskem setu.. Ale trochu me odrazuje ergonomicnost. Urcite bych si na to zvykl.. s tim problem nemam. Ale v zamestnani mam standartni klavesnici.. tak si rikam, ze by mi to asi delalo problemy.. pravidelne pouzivat dve ruzne klavesnice, pricemz jedna je standartni a druha by byla ergonomicka.
...and I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know I am the Lord when I lay my vengeance upon you. Jules,Pulp Fiction

nafik
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Bezdratovy set - doporuceni

Příspěvekod nafik » 04 srp 2010 13:14

tak ten ms set uz mam dosah mysi je cely pokoj uvedene ...10 metru ....dle specifikaci ale klavesnice i mys dosahnou odkudkoliv v pokoji ....

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”