Doporučte novou myš

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tomas_2002
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Doporučte novou myš

Příspěvekod Tomas_2002 » 19 říj 2010 12:37

Tak se bohužel stalo co muselo se stát.......odešla má věrná myška Genius 535 Agama. Měl jsem jí 3,5 roku a v té době stála 1.050,- Kč. Je tedy čas pořídit něco nového. Co byste poradili ?

Nehraji již counter strike 10 hodin denně jako před lety, ale stále hraji celkem aktivně. Důležité pro mě je:

Ergonomie - když jí budu držet u oblivionu 10 hodin v kuse tak aby se hezky držela
Kvalita - nejdůležitější faktor - přítelkyně mi myš znásilňuje na hraní Farmeramy, kde kliká opravdu často a zuřivě. A nerad bych za dva roky kupoval novou myš - jak si na jednu zvyknu tak nechci jinou :-)
Design: Musí to být hezká myš
Cena - do 1.050,- Kč :-)

Mám zatím tyto favority:

1.)Microsoft SideWinder ( cca. 1.000 Kč)
2.)GIGABYTE laser 8000 USB ( cca. 800 Kč)
3.)Logitech MX518 ( cca. 900,- Kč)

Ale nebráním se i jiným značkám a modelům.

Moc děkuji za doporučení.

Reklama
Speed_dead
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučte novou myš

Příspěvekod Speed_dead » 19 říj 2010 13:34

S klidným svědomím můžu doporučit Logitech MX518. Přežila cca 5 z 8 let intenzivního hraní Unrealu Tournament a je funkční dodnes, kdy už hraju jen sem tam. Předchozí myši MX510 jsem na levných podložkách nevěda, že existují mouseskates, ubrousil teflony včetně nálitků, co je drželi na místě. Poté jsem si pořídil "hadrovou" podložku Everglide Titan za 12x vyšší cenu než byla moje obvyklá levná podložka, spolu s myší MX518 a od té doby oboje funguje k mé plné spokojenosti.

Edit: Levný podložky byby u mě spotřební zboží. Zničil jsem minimálně jednu měsíčně. Proto jsem si pak pořídil tu drahou podložku s výrazně lepšíma užinýma vlastnostma.
Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 19 říj 2010 14:02, celkem upraveno 1 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Tomas_2002
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tomas_2002 » 19 říj 2010 13:55

Hm, asi to na ní opravdu vypadá. Po designové stránce vypadá dobře a Logitech je pro mě celkem záruka kvality ( proto jsem ihned zamítl produkty A4 Tech ). Ještě se mi líbil ten Sidewinder, ale v recenzích píšou, že ergonomie není právě převratná....

Škoda jen, že nevím jak je na tom se zpracováním ta gigabyte - ta je taky designově moc pěkná. Alo logitech bude mít asi materiály lepčejší.

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 19 říj 2010 15:48

Speed_dead Je můj člověk.Tuto myš bych doporučil každému.

Marwvek
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marwvek » 19 říj 2010 15:53

ahoj vim ze pises do 1050 ale mohu doporučit výrobky razer sám mam už 3 mys a ne ze by se rozbila ale vetsinou sem za to mohl ja (spadla z 9 patra na intru atd..) klikání vydrží a příjemne se drzi (hral jsem s ni asi 16 hodin v kuse) http://shop.tntrade.cz/razer-deathadder ... 93203.html ale cena je uz malinko vetsi 1300

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 19 říj 2010 17:45

Razer není taky špatná myš. Do myší, jenž bych se nevyhýbal patří také většina myší od MS. Ale tady trochu tápu. Ppak jde spíš o ergonomii. Mezi srovnatelně kvalitníma myšima vybírám jako když si kupuju boty. :wink: Zkusím ji chytit a nejlépe na podložce, kde jí budu používat si s ní zajezdím. Záleží hodně na stylu, jak myš držíš. Mě vyhovovala myš právě MX518, jelikož ji můžu pěkně obejmout dlaní. Zase znám lidi, co drží myš jen konečkama prstů a tak jim můlže vyhovovat jiný tvar myši. Takhle jsem se před lety rozhodoval mezi Logitechem MX510 a Microsoftem Exlorer 3. Exlorer prohrál, jelikož byl vysoký a krátký. Nemoh jsem si zapřít dlaň jako u MX510.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

zdenakrapek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod zdenakrapek » 19 říj 2010 18:39

mam jiz dlouho Logitech MX518 je to suprova mys, doporucuji :smile:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PSU kompatibilita s novou základní deskou Příloha(y)
    od Viktor737 » 26 zář 2024 17:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    17
    4919
    od Viktor737 Zobrazit poslední příspěvek
    29 zář 2024 15:04

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”