To ať radši časem dokoupí 5670(nebo v dobu kdy bude kupovat, tak lepší), ta integrovaná mu bude na hry co psal stačit(jeho sestře) edit: http://translate.google.cz/translate?hl ... 26prmd%3Dr, když by vzal tu 4650, stejně by pak musel kupovat novou a výkonem, by se mu to rapidně nezvýšilo.
edit:Je ale pravda, že ty jsi stavěl úplně jinou sestavu, kde zákl.deska má jinou grafiku, jenže není to 3 jádro, starší čip zákl.deska, horší zdroj.
Ať veme tu od Žbekyho, a pak dokoupí graf. kartu.
Sestavíte mi sestavu pro sestru? 8-10k.
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Sestavíte mi sestavu pro sestru? 8-10k.
Je mezi 5670 a 4650 velký rozdíl (ve výkonu)?
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
HD5670 je cca 2x tak výkoná
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud tam bude hrát hry typu SIMS 3,tak mu to bohatě stačí.Ten tam pojede na nejvyšší detaily v pohodě.Pokud by to bylo herní PC na akční pecky,tak to by musel vzít pochopitelně něco výkonějšího.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- serveronaut
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak nejspíš vezmu tu HD 4650. Všechny tyhle její hry jí běhaly na GeForce 8500 GT, výborně. A pokud se nepletu tak HD 4650 je výkonější než GF 8500 GT.
Ten kdo vymyslel práci, by jí měl naučit masturbovat, aby se udělala sama!!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To sakra, že je výkonnější
Tady testy.Je tam ale jen 8600 a 9XXX, což jsou ještě výš

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Mini pc pro sestru Lenovo ThinkCentre M75q Gen 5
od p3v4x » 08 pro 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2261
-
od petr22