Pěkný den vám všem,
rád bych se zeptal na váš názor, který ze tří předvybraných notebooků je lepší. Bude se využívat na výpočty v nexisu, scii, kreslení v autocadu, úpravu fotek a možna na nějakou 3D vizualizaci v Sketchapu nebo ArchiCadu . Bohužel rozpočet je malý - cca do 14 000,- Lenovo je vybráno především kvůli lepší kvalitě provedení.
LENOVO IDEAPAD Z360
LENOVO ThinkPad Edge
LENOVO IdeaPad U165
Prosím o rady, který z nich vybrat. Případně jestli máte tip na ještě lepší, tak sem s ním :-)
Díky moc.
Jaký vybrat NTB
Jaký vybrat NTB
Naposledy upravil(a) skaldaa dne 28 říj 2010 16:41, celkem upraveno 2 x.
Re: Jaký vybrat NB
Já bych doporučil tenhle - http://www.alza.cz/asus-x52f-sx485-hnedy-d185777.htm
Procesor I5,3GB ram ale bohužel u každého je Intel hd graphic.
Procesor I5,3GB ram ale bohužel u každého je Intel hd graphic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Osobně se mi za tuto cenu spíš líbí Hp s i3 a 7200ot diskem: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 12K30CEZ44
Nebo ještě lepší je ta i5 nade mnou. Ta je ale bez OS
Nebo ještě lepší je ta i5 nade mnou. Ta je ale bez OS
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ten ASUS vypadá moc pěkně, jak je to ale s výdrží materiálu? Už jsem viděl až moc NB, které klekly právě kvůli špatnému provedení.
Ještě jsem zapomněl napsat, že obrazovka může být malá - bude k němu připojován LCD monitor.
Není to notebook přímo pro mě - kdyby dotyčný trval na Lenovu, který z těch tří by byl vhodnější? Já to vidím na ten Z360 kvůli procesoru. Přeci jenom 1,5 a 2,0 GHz je znatelný rozdíl.
Ještě jsem zapomněl napsat, že obrazovka může být malá - bude k němu připojován LCD monitor.
Není to notebook přímo pro mě - kdyby dotyčný trval na Lenovu, který z těch tří by byl vhodnější? Já to vidím na ten Z360 kvůli procesoru. Přeci jenom 1,5 a 2,0 GHz je znatelný rozdíl.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Když lenovo tak lehce připlatit za http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g560-d187723.htm
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1759
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1968