Rada + sestava do 5300,-
Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team
Re: Rada + sestava do 5300,-
Vše co jste navrhli je lepší než mám teď pc... a jen za 5300,-.. Třeba mám procesor 2.01 GHZ, Grafika 512 MB, HDD 250GB a stál mi tento pc 20 000,- před čtyřmi rokami, děkuji za návrhy :) Určitě si jeden z nich vyberu :)
Re: Rada + sestava do 5300,-
Vím, že si to myslel jinak, ale to, jak si nám popsal svou stávající sestavu nám vůbec nic neřekne. S těmihle parametry ti dnes také sestavím Pc, koukej: Intel Xeon L5630 2,1GHz (11k) + NVIDIA Quadro NVS 450 512MB (13k) + OCZ Colossus 250GB (18k). No a hned jsme na 42k se stejnými parametry jako máš ty. Připočti k tomu nějakou odpovídající desku (7k), RAM (5k), Noctuu na Xeon (1,7k), atd. a dostáváš se do zcela jiných sfér, ovšem pokud by si to popsal svým stylem, nikdo rozdíl nepozná, tedy až na cenu. Nechal jsem se trochu unést, takže to ber spíše pro pobavení..
Ono, není moc co vybírat, výkonnější než jsem ti nahodil za ty peníze prostě nekoupíš. Samozřejmě, že v mém návrhu je brán zřetel i na případný budoucí upgrade, proto ta AM3+.
Ono, není moc co vybírat, výkonnější než jsem ti nahodil za ty peníze prostě nekoupíš. Samozřejmě, že v mém návrhu je brán zřetel i na případný budoucí upgrade, proto ta AM3+.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 6044 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od WinDroid
-
- 3 Odpovědi