Ahoj, potřeboval bych od vás poradit s koupí herní myši od 700 do 800 Kč. Chtěl bych aby byla bezdrátová.
Díky za odpovědi.
Herní myš do 800 Kč
Herní myš do 800 Kč
Gigabite GA-880GM-UD2H (rev.1.3), AMD Athlon X2 245, 2GB DDR3, Seagate 500GB, Fortron 350W, Gigabite HD 5770.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Herní myš do 800 Kč
Herní a bezdrátová nejde k sobě, nebavíme-li se o Mambě. Za tuto cenu leda Asus WX-Lamborghini, vzhledem k vyššímu rozlišení snímače.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
pokud hrajes hry na aim (ut, cod, cs apod.) tak doporucuju spis tu dratovou, nejlepe mx518
pokud behas po los santos, san fierro a nebo las venturas tak ta asus od spajka bude stacit
pokud behas po los santos, san fierro a nebo las venturas tak ta asus od spajka bude stacit

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
Já to chcu pro kamaráda na narozeniny a domluvili jsme se, že by chtěl spíš tu bezdrátovou... Co nějaká od Gigabytu ?
Ale ta od Asusu vypadá taky pěkně... :)
Ale ta od Asusu vypadá taky pěkně... :)
Gigabite GA-880GM-UD2H (rev.1.3), AMD Athlon X2 245, 2GB DDR3, Seagate 500GB, Fortron 350W, Gigabite HD 5770.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Víš, oni tu neřeší jak vypadá jako spíš aby vůbec jako herní fungovala. Pokud lpí kamarád na bezdrátové tak bude muset počítat s tím, že to nebude žádný zázrak. Pokud chce opravdu herní, tak s kabelem. Nebo je tu ještě možnost připlatit...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nevím, proč Gigabyte. Stačí se podívat, jaké myši za dané peníze nabízí a musí ti být jasné, že na hry to není. 1600dpi je spíše k smíchu. Vybraná Asuska má alespoň 2500dpi. Navíc na hraní to chce myš, která i padne do ruky a ne miniaturní s velkou výdrží, konstruovanou k NTB. Protože drtivá většina bezdrátových myší má právě tento cíl. Nevím, jak je na tom kamarád s hrami, ale pokud chce bezdrátovou právě na tento účel, tak asi žádná sláva a zřejmě mu bude stačit jakákoliv. Pak, pokud trváš na Gigabyte, bych volil třeba Gigabyte ECO600, ta je alespoň trochu větší, když už nic.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už jste někdy řešili otázku, jakou herní myš si koupit a nevynaložit zbytečně moc prostředků? Dnešní test by vám mohl pomoci v rozhodování. Ukáže vám nejenom to, jak si myši vedou ve hrách, ale také zhodnotíme jejich zpracování a ergonomii. Ne vždy se vyplácí šetřit, několik testovaných modelů ukázalo značné rezervy.
Jsme na samotném konci recenze. Snažil jsem se u každé myši najít klady a zápory a to, co bylo mezi a nijak nevyčnívalo od průměru, jsem do tabulek nezanášel. Proto je u některé z myší více odrážek než u jiné.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/klave ... ne?start=9
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
tuhle mys byh ti asi doporucoval ASUS WX-Lamborghini černá
popis: myš laserová, bezdrátová, nano přijímač s konektorem USB, černá, 800 až 2500dpi, hmotnost 73gramů, dosah 10m
popis: myš laserová, bezdrátová, nano přijímač s konektorem USB, černá, 800 až 2500dpi, hmotnost 73gramů, dosah 10m
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
mylsíš že to ještě potřebuje věděT ? 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi