Wifi USB pro TV
Wifi USB pro TV
Ahoj, koupil jsem si digitální satelit, který umožňuje sledování YouTube a netu, musí k němu být ale připojený kabel, nebo USB fleška na příjem WiFi. Mohu koupit jakoukoliv flešku na WiFi, nebo to musí být něco speciálního? Mohl by mi sem někdo vložit nějaký odkaz na levnější WiFi přijímač?
-
- Pohlaví:
Re: Wifi USB pro TV
Vzhledem k tomu, že jsi neuvedl vůbec nic (např. výrobce a typ) dostaneš ode mě jednoduchou radu - obrať se na výrobce či prodejce. Oni ti doporučí jakou USB WiFi koupit, aby ji tvé zařízení podporovalo. Dotaz je asi tak stejný, jako kdybys napsal - koupil jsem si auto a jaký byste mi doporučili pneumatiky?
značka satelitu je HD-box.
-
- Pohlaví:
Ale jaký model? Těch je několik.
Co se o tom píše v manuálu?
Co se o tom píše v manuálu?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
... koupil jsem si Renaulta, jaký mám koupit pneumatiky... 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Mr.freerider
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Podělím se o svojí zkušenost. Naši si koupili TV SONY v dosti známé elektro prodejně. jelikož tv podporovala internet a v domě máme wifi tak se otec rozhodl že si k TV vezme USB wifi. nechal si poradit aby vybral ten typ který bude s tv fungovat, prodavač velice ochotně nabídl nejdražší usb wifi Belkin.
doma jsme se to snažily rozchodit asi týden, nakonec jsem na netu a v manualu vyčetl že TV podporuje JEN usb wifi SONY dělaný přimo pro tu TV asi za 1900Kč
takže jsme skončily u připojení kabelem a po všech zkušenostech mam nazor takový že TV není na net prostě určená, vše děsně pomalé, nic nefunguje ke všemu sou potřeba všelijaké originalní sony doplňky. Prostě tahák na prachy.
takže pozorně přečíst manuál, popř. zkušenosti na internetu, nevěřit vůbec prodejcům a jestli internet na sledovaní filmů z externího zdroje tak zlatý externí HDD.
doma jsme se to snažily rozchodit asi týden, nakonec jsem na netu a v manualu vyčetl že TV podporuje JEN usb wifi SONY dělaný přimo pro tu TV asi za 1900Kč
takže jsme skončily u připojení kabelem a po všech zkušenostech mam nazor takový že TV není na net prostě určená, vše děsně pomalé, nic nefunguje ke všemu sou potřeba všelijaké originalní sony doplňky. Prostě tahák na prachy.
takže pozorně přečíst manuál, popř. zkušenosti na internetu, nevěřit vůbec prodejcům a jestli internet na sledovaní filmů z externího zdroje tak zlatý externí HDD.

je to tedy přesně HD-BOX FS-9105HD
-
- Pohlaví:
V tom případě se zeptej TADy tam toho vědí jistě víc o této problematice.
A k tomuto satelitu je tam i diskuze,
A k tomuto satelitu je tam i diskuze,
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 5253
-
od peta501