Tak podle tvých požadavků si můžeš vybrat jakoukoli. Než prolézáním e-shopu ti doporučím nějaký obchod, kde si je můžeš rovnou vyzkoušet. Když se podívám kolem sebe, tak mám u svého PC už 5 myší, 1 trackball (kulička) integrovaný do klávesnice + softwarovou myš

S klávesnicemi na tom nejsem o moc lépe, nyní již 5

Já to zase tak nepřeháním, jak by se mohlo zdát, jedna bezdrátová myš (kterou skoro nepoužívám) byla v setu k super Wi-Fi klávesnici a k báječné myšce s dvěma kolečky Logitech MX Revolution zase přibalili klávesnici, o kterou také nestojím
Poslední kousek co jsem si pořídil je středně velká bezdrátová klávesnice s integrovaným trackballem místo myši
Trust MCE keyboard 17911, má i kolečko (spíše váleček) pro rolovaní, na něm funguje i stisk jako na kolečku myši a myší levé a pravé tlačítko je u tohoto válečku i z boční přední strany, zajímavé je, že vše pracuje bez speciálních ovladačů. Ta myš, vlastně trackball se používá lépe než myš, je to trochu jiné, ale rychlejší než myš. Bohužel o drobeček méně přesné než myš, tady na fóru se s tím nestrefím na úvodní straně na ty malé záložky 1, 2, 3, 4. Ale jinak super, velikostí je mezi velkou klávesnici a miniaturní na dálkovém ovladači: 26 x 11 x 2 cm.
Na pohled stejná
>>> http://klavesnice.heureka.cz/trust-comp ... -keyboard/