Myš k ntb

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Myš k ntb

Příspěvekod CZechBoY » 07 zář 2013 00:00

Zdravím,
tak došlo ke zhoršení zdravotního stavu mojí myši a pošlu ji asi někam do skříně na ozdravovnu.
Ntb používám na práci - photoshop, dokumenty, zdrojáky, skrolování v prohlížečích, jednou za rok nějaká gamesa.
Od vás bych potřeboval doporučit nějakou myš do 1k k notebooku, který používám spíš jako náhradu za stolní pc, takže není potřeba aby myš byla nějaká pidi, s rolovacím kabelem atd.
Bylo by to možné? Děkuji :-)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Reklama
B3nny
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Re: Myš k ntb

Příspěvekod B3nny » 07 zář 2013 07:58

K notebooku asi bezdrátovou, tudíž bych bral ověřenou Logitech Marathon Mouse M705. Má několik features jako například hyper-scrolling atp.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 12 zář 2013 10:32

ok, díky za tip, ještě počkám jestli někdo doporučí něco jiného
iPhone XS

Darth Vader
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Darth Vader » 12 zář 2013 10:49

Já k noťasu používám X7 X-750F. Je příjemná na používání, má HW tlačítko na nastavení citlivosti snímače (DPI) a dvě nastavitelný tlačítka. Je kabelová, ale když jsem doma u stolu, tak mi to vyhovuje.

Potom mám ještě Trust Isotto. Je malá, bezdrátová (2,4 GHz s minipřijímačem) na dvě tužkovky. Doma jí moc nepoužívám, kupoval jsem jí spíš do školy, takže jsem od ní moc nečekal. A ani mě nepřekvapila - je taková plastově lehká, rozvrklaná a tlačítka maj moc jemnej stisk. Snímač má 800 DPI, takže je to takový pomalý a "těžký". Ale stála dvě kila v Kauflandu, no nekup to.

Ale tahle kombinace mi vyhovuje. Kabelovou X7 na hry a sezení u stolu, bezdrátovou Trust na surfování na gauči, do školy a večer místo dálkáče, když koukám na seriál. Osobně jsem se bál kupovat dražší bedrátovku, protože se pořád bojim odezvy kvůli hrám (nevim jak to doopravdy je).
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 14 zář 2013 21:04

no já hry moc nehraju, kabel mi taky nevadí, spíš sedím delší dobu na jednom místě než že bych, jako na střední, byl každou hodinu jinde :D
iPhone XS

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 zář 2013 22:11

Tak podle tvých požadavků si můžeš vybrat jakoukoli. Než prolézáním e-shopu ti doporučím nějaký obchod, kde si je můžeš rovnou vyzkoušet. Když se podívám kolem sebe, tak mám u svého PC už 5 myší, 1 trackball (kulička) integrovaný do klávesnice + softwarovou myš :lol: S klávesnicemi na tom nejsem o moc lépe, nyní již 5 :lol: Já to zase tak nepřeháním, jak by se mohlo zdát, jedna bezdrátová myš (kterou skoro nepoužívám) byla v setu k super Wi-Fi klávesnici a k báječné myšce s dvěma kolečky Logitech MX Revolution zase přibalili klávesnici, o kterou také nestojím :lol:

Poslední kousek co jsem si pořídil je středně velká bezdrátová klávesnice s integrovaným trackballem místo myši Trust MCE keyboard 17911, má i kolečko (spíše váleček) pro rolovaní, na něm funguje i stisk jako na kolečku myši a myší levé a pravé tlačítko je u tohoto válečku i z boční přední strany, zajímavé je, že vše pracuje bez speciálních ovladačů. Ta myš, vlastně trackball se používá lépe než myš, je to trochu jiné, ale rychlejší než myš. Bohužel o drobeček méně přesné než myš, tady na fóru se s tím nestrefím na úvodní straně na ty malé záložky 1, 2, 3, 4. Ale jinak super, velikostí je mezi velkou klávesnici a miniaturní na dálkovém ovladači: 26 x 11 x 2 cm.

Na pohled stejná >>> http://klavesnice.heureka.cz/trust-comp ... -keyboard/

Obrázek

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”