Výměna součástek v PC
Re: Výměna součástek v PC
Ano to rozhodně a ještě bych to vylepšil o tuto grafiku http://www.alfacomp.cz/php/index.php?eid=136140
Odkaz nefunguje
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... BC011P4K01
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 19:54) ---
Ano jinak pokud mate disk tak by se cena zase snížila
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 19:54) ---
Ano jinak pokud mate disk tak by se cena zase snížila
bohužel jsem tak velký amatét že jsem název disku nedokázal zjistit...:(
No nevím jestli je Pentium dobrá volba když battlefield 3 potřebuje aspoň 4 jádro teda pokud si chce zahrát na slušné detaily.
ano, chtěl bych slušné detaily
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ne tak hrr :-), zajímalo by mě, jestli je mechanika a disk SATA nebo IDE?
Lepší by byl Athlon X4, na BF3 by 2 jádro v podobě Pentia G nemuselo stačit a Zeppeliny nejsou nejkvalitnější ramky, mají špatné ohlasy díky časté poruchovosti.
Lepší by byl Athlon X4, na BF3 by 2 jádro v podobě Pentia G nemuselo stačit a Zeppeliny nejsou nejkvalitnější ramky, mají špatné ohlasy díky časté poruchovosti.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
batlfield 3 solidně na dvoujadru rozjede na střední detaily.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 20:02) ---
Jelikož chce solidní pc do 10 k musí se šetřit na všem a ty paměti bohatě postačí předpokládám že taktovat nebude Athlon rozhodně ne má staré instrukční sady a jel by při nejmenším stejně jak ten intel ba i hůř.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 20:02) ---
Jelikož chce solidní pc do 10 k musí se šetřit na všem a ty paměti bohatě postačí předpokládám že taktovat nebude Athlon rozhodně ne má staré instrukční sady a jel by při nejmenším stejně jak ten intel ba i hůř.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
A proč by si měl někdo kupovat nový pc, který rozjede "jen" na střední detaily, nezdá se Ti to jako dost podúroveň?
//Máš pravdu, musí se šetřit kde se dá, a hlavně, že tam dáváš 8GB RAM, když v 99% postačí 4GB RAM.
//Pentium G se vyrovná X3 Athlonu, X4 Athlonu už nikoliv! V podobě pentia G Sandy Bridge je ještě výkonostně horší než Pentium G Ivy bridge
//Máš pravdu, musí se šetřit kde se dá, a hlavně, že tam dáváš 8GB RAM, když v 99% postačí 4GB RAM.

//Pentium G se vyrovná X3 Athlonu, X4 Athlonu už nikoliv! V podobě pentia G Sandy Bridge je ještě výkonostně horší než Pentium G Ivy bridge
ne tak hrr :-) snažím se, ale jsem na tom vážně mizerně nevím co to je.... :( ...SATA, IDE?
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 20:08) ---
Moje první otázka spíš měla být zaměřena na to jestli by se mělo koupit nove PC, nebo jen vyměnit nějaké součástky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Úno 2013 20:08) ---
Moje první otázka spíš měla být zaměřena na to jestli by se mělo koupit nove PC, nebo jen vyměnit nějaké součástky.
IDE Starý typ disku připojený tímto kabelem http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
sata vypada takto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
sata vypada takto http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
ne tak hrr :-) snažím se, ale jsem na tom vážně mizerně nevím co to je.... :( ...SATA, IDE?
To jsem si taky myslel :-), proto sem Ti tam i dal obrázek, podle kterého poznáš, jestli se jedná o SATA nebo o IDE, otevři bočnici, a řekneš nám, jestli se HDD(mechanika) podobá blíže SATA nebo IDE zařížení :-)
Takový návrh, jak by to za 10k mohlo vypadat, Skříň bych dal novou, nejspíš budeš mít už starší kousek, kde plechy drží už na krajíčku

9 882,-
Naposledy upravil(a) warcraftan dne 17 úno 2013 20:12, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2153
-
od viktorsavo
Zobrazit poslední příspěvek
23 pro 2024 13:29
-
- 10
- 4258
-
od Montys
25 lis 2024 14:04
-
- 4
- 4803
-
od amirinda
13 črc 2024 18:00
-
-
Výměna GPU a CPU update BIOSu.? Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 27 úno 2025 12:29 » v Taktování a další úpravy PC - 2
- 10925
-
od bugicek7lpCZ
27 úno 2025 12:51
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”