Ok super díky, na czc.cz by mi to asi sestavili sami co, ale tam asi není ta bedna, ale když tam bude nějaká ta stejná tak bych to bral. Nebo bude lepší si to sestavit doma? Šroubky a tak k bedně snad dávají, ale pastu si musím nejspíš dokoupit?
Jinak by se sestavením neměl být problém pokud snad zvládnu tu pastu
Možná ještě tahle C-tech flamingo se dá http://www.czc.cz/c-tech-flamingo/11390 ... r1s1c0olqa pasta je na chladiči, který dostaneš k procesoru a šroubky jsou ve skříni ano. Jestli rád montuješ, tak si to objednej od alfy a pokud se Ti nechce, tak ber od czc
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Složíš si to i sám.Návod je i tady na fóru : viewtopic.php?f=85&t=73051 Teplovodivá pasta je už nanesená na chladiči.Stačí jen nasadit na procesor a zacvaknout páčku dole. Ovšem ten Athlon X4 už dneska moc výkonný není.Připlatil bych si raději za výkonější AMD FX.Takové šestijádro FX6300 bude lepší volba. http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... FU011OPV01
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Tjn, a ještě lepší, než FX je intel i5 a ještě lepší než i5 je xeon a takto se můžeme bavit do nekonečna...Je snad asi důležité kolik má peněz a podle toho se vezme ne? + říkal do 13K a potom ještě přidal, že potřebuje jít ještě níž.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari "Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
pochybuji, že budeš mít lepší sestavu, než já, ale máš právo ji sem dát. Musíš ale nejprve správně vyexpertovat odkaz na košík a to uděláš takhle:
Přílohy
abych to vic rozvedl : zdroj je nepouzitelny je to nekvalitni sunt ktery ma vykon 300w cpu dobry ale v teto cenove relaci na neho nemas case priserny shit maximalne do skoly nebo do kanclu gpu ale no tak jedna z veci na kterych by se u herniho pc nemelo ubirat a zvyhodnovat cpu
Hm, jenomže case je komponent, který se často podceňuje. Skříně pod 1K jsou nic víc, než laciné a tenké plechy. Při montáži ty, nebo pracovníci czc (kteří budou sestavu montovat) budou mít akorát jenom nervy.
az se ti bude pc prehrivat (tedy se bude podtaktovavat = snizovat vykon aby neshorelo) tak ten vykon snizi tyhle skrine maji spatne airflow a cele jsou divne stejne bude ta estava proste vykonejsi ve hrach nez ta tvoje OT nejprve bych sledoval temata neco se naucis nebo se ptej nekoho zkusenejsiho a brzy se muzes pridat
používám nyní noťas a přikoupil jsem monitor zn MSI, který jsem přopojil pomocí hdmi. Šlape mám problém s měřítkem které je příliš velké. Je na 125% a já bych jej potřeboval na monitoru nastavit na 100%....
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
3 roky starou RTX 3080 bych nekupoval. Zivotnost karty tento fakt o neco snizi.