Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Všimnul sem si, že tiskárny od HP mají všechny ze všech značek nejmenší DPI, ostatní značky mají DPI nejmíň 2x větší. Bude to nějak poznat při tisku? Koukal sem se na cenu neorigo tonerů té HP z prvního příspěvku a vychází mi to zatim ze všech těch tiskáren nejlíp, toner značky Xerox do ní stojí 600,- Kč, ale zaráží mě to malé DPI. Předpokládám, že to nebude zanedbatelnej parametr při výběru.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD „Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
Žena by chtěla svojí mamince vybrat po 11 letech nový notebook. Protože já už nemám tušení co se dnes vyrábí, chtěl bych Vás požádat o radu s výběrem. Máma od ženy je učitelka. Požadavek na notebook by měl být tedy následující:
Excel, Word,...
Poslední příspěvek
Displeje obou těch notebooků, které si poslal, budou těžkej průměr.
Oba mi přijdou předražený a ten asus plasťák bych určitě nebral.
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.
Dobrý den. Chtěl bych si ke své konzolí pořídit notebook na občasné hraní her, které na konzoli hrst nemohu. (Starfield, Forza atd..) Bohužel si PC nemohu dovolit z důvodu místa. Mám v hledáčku asi 3 kusy, ale kdyby měl někdo jiný tip, tak si nechám...
Zdravím,
jsou situace, kdy bych potřeboval dálkově, třeba za pomocí mobilních dat zapnout napájení pro 3D tiskárnu a to i v případě, kdy nebudu doma a nebudu mít možnost se připojit k domácí Wi-Fi. Bylo by vhodné něco takového?
Děkuji za pomoc.
Poslední příspěvek
Tiskárna i když nebudu doma, bez dozoru nebude. Jinak děkuji za pomoc.