Pozri sa, mne sú príspevky tak ako 99% členom fóra ukradnuté, je to iba číslo... Stolička = židle. Problém bude medzi stoličkou a monitorom = chyba je v tebe, slušne povedané.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:10, celkem upraveno 3 x.
Mne beží Watch Dogs (nízke-stredné, kvôli grafike), Skype, Google Chrome, Eset, Origin, Steam, UPlayer, Flux, AMD GAMING Evolved, MSI Afterburner, Rust server, TS3 server a neviem čo všetko na pozadí... CPU sa ani nezadýcha, má 45°C a ide tak na 50% v priemere. S grafikou je to iné, tá ide aj na 100%, ale tak zase má do 55°C a to som ju donútil ísť na 1200Mhz
Ja som si vytvoril svoje nastavenia, pri rýchlej jazde v meste mám tak 35FPS, niekedy 40FPS, max. 50FPS... Voda Ultra, zvysok na stredne a AO vypnute. Rozlisenie nemam na FullHD, ale dve urovne pod tym (neviem ako presne to je, tusim nejako 1600daco x 1000daco), vyzera to aj tak dobre a za tych 10 FPS navyse oproti FullHD je to super.
Akurat po dvoch hodkach hrania hra zacne nehorazne lagovat a musim ju restartovat, presne tento isty problem ma jeden youtuber a ten ma tusim HD 7890.
7770 a 7790 je minimum rozdílu, takže pokud je levnější, ber jí.
Co se zdroje týká, kartu by s přehledem zvládnul 350W Seasonic. Jenže to se bavíme o diametrálně odlišném zdroji, který je kvalitou o několik tříd výše než Tvůj Eurocase. Takže není zdroj, jako zdroj a není 400W jako 400W. Jinými slovy. 7770 nebo 7790 + celá sestava si vezmou v zátěži kolem 200W, tzn. že teoreticky máš slušnou rezervu. Jenže zdroje z nekvalitních součástek nevydrží ani tuto 50% zátěž dlouho a zdroje pak odcházejí (leckdy berou i ostatní komponenty sebou). Proto Ti je zde doporučeno se toho zdroje zbavit, protože tu kartu utáhne, ale může to mít i fatální následky - pokud máš smůlu na opravdu šmejdský kousek (což je asi 99% výroby těchto levných zdrojů). O výkonu procesoru už tu byla řeč.
lol dit říkam že postupem času si budu kupovat lepší a než tam dam zdroj tak tu grafiku nebudu zapojovat navíce je mi 15 příští prázdniny jdu na brigadu takže si vydělam rychleji a možna si koupim rovnou celou sestavu
úplně mi odešla GK Asus strix 6500xt. Moje sestava je I5 6500 3,2GHz, základní deska gigabyte Z170 s 1151 socketem a zdroj je Seasonic focus gold + 650.Paměti bych měl mít 16 Gb(2x8) ale rychlost nebo typ nějak neumím dohledat.
Víceméně jsem na tom...
Poslední příspěvek
Ake modely by boli lepsie? Pytam sa lebo kupujem GPU aj ja. Na trhu ich je od sapphire, gigabyte 3x fan alebo XFX, ASUS TUF apod.
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat. Budu objednávat tuto sestavu, jen mě zajímá zdroj, jestli se vyplatí ten 3.0 ATX co je tady v každém příspěvku, a proč?.
A druhou věcí, chladič který jsem chtěl je nedostupný. Tak sem se chtěl zeptat na podobnou...
Poslední příspěvek
Pokud zakoupíš moderní zdroj, nebudeš muset použít redukce pro přídavné napájení grafiky. V prosklené skříni to nevypadá moc dobře.
No to taky, ale hlavně každej spoj navíc (zde konektor kabelu a propojky) je další potencionální riziko špatnýho...