Pozri sa, mne sú príspevky tak ako 99% členom fóra ukradnuté, je to iba číslo... Stolička = židle. Problém bude medzi stoličkou a monitorom = chyba je v tebe, slušne povedané.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 14:10, celkem upraveno 3 x.
Mne beží Watch Dogs (nízke-stredné, kvôli grafike), Skype, Google Chrome, Eset, Origin, Steam, UPlayer, Flux, AMD GAMING Evolved, MSI Afterburner, Rust server, TS3 server a neviem čo všetko na pozadí... CPU sa ani nezadýcha, má 45°C a ide tak na 50% v priemere. S grafikou je to iné, tá ide aj na 100%, ale tak zase má do 55°C a to som ju donútil ísť na 1200Mhz
Ja som si vytvoril svoje nastavenia, pri rýchlej jazde v meste mám tak 35FPS, niekedy 40FPS, max. 50FPS... Voda Ultra, zvysok na stredne a AO vypnute. Rozlisenie nemam na FullHD, ale dve urovne pod tym (neviem ako presne to je, tusim nejako 1600daco x 1000daco), vyzera to aj tak dobre a za tych 10 FPS navyse oproti FullHD je to super.
Akurat po dvoch hodkach hrania hra zacne nehorazne lagovat a musim ju restartovat, presne tento isty problem ma jeden youtuber a ten ma tusim HD 7890.
7770 a 7790 je minimum rozdílu, takže pokud je levnější, ber jí.
Co se zdroje týká, kartu by s přehledem zvládnul 350W Seasonic. Jenže to se bavíme o diametrálně odlišném zdroji, který je kvalitou o několik tříd výše než Tvůj Eurocase. Takže není zdroj, jako zdroj a není 400W jako 400W. Jinými slovy. 7770 nebo 7790 + celá sestava si vezmou v zátěži kolem 200W, tzn. že teoreticky máš slušnou rezervu. Jenže zdroje z nekvalitních součástek nevydrží ani tuto 50% zátěž dlouho a zdroje pak odcházejí (leckdy berou i ostatní komponenty sebou). Proto Ti je zde doporučeno se toho zdroje zbavit, protože tu kartu utáhne, ale může to mít i fatální následky - pokud máš smůlu na opravdu šmejdský kousek (což je asi 99% výroby těchto levných zdrojů). O výkonu procesoru už tu byla řeč.
lol dit říkam že postupem času si budu kupovat lepší a než tam dam zdroj tak tu grafiku nebudu zapojovat navíce je mi 15 příští prázdniny jdu na brigadu takže si vydělam rychleji a možna si koupim rovnou celou sestavu
Dobrý den,
Moje sestava:
CPU: Ryzen 5700x3D
MB: MSI MAG B550 TOMAHAWK - AMD B550
RAM: HyperX FURY Black Series 2x8GB 2666MHz DDR4
Chci upgradovat na grafickou kartu AMD 9070 XT - bude mít spotřebu cca 330 W.
Vypočetl jsem spotřebu mojí sestavy s...
Poslední příspěvek
Dobrá volba!
Dlouhodobě používám zdroje RM---x (x = japonské kondenzátory) bez sebemenších náznaků problémů,
absolutně tiché (větráky se při nižší spotřebě netočí), modulární kabeláž, 10 let záruky...
Předchozí verzi RM750x mám momentálně v herním...
Zdravím,
Chtěl bych se zeptat. Budu objednávat tuto sestavu, jen mě zajímá zdroj, jestli se vyplatí ten 3.0 ATX co je tady v každém příspěvku, a proč?.
A druhou věcí, chladič který jsem chtěl je nedostupný. Tak sem se chtěl zeptat na podobnou...
Poslední příspěvek
Pokud zakoupíš moderní zdroj, nebudeš muset použít redukce pro přídavné napájení grafiky. V prosklené skříni to nevypadá moc dobře.
No to taky, ale hlavně každej spoj navíc (zde konektor kabelu a propojky) je další potencionální riziko špatnýho...
Zdravím,
složil jsem si nový PC se zdrojem Seasonic Focus GX-850 ATX 3 (2024). Problém je, že hned po zapnutí se ventilátor zdroje roztočí do tý míry, že je to zdaleka nejhlučnější komponenta. A to jen, když jsem v BIOSu.
Použitý komponenty mají...
Poslední příspěvek
Vypadá to, že to je opravdu vlastnost. Koupil jsem Corsair RM850X a je pěkně ticho. Díky za rady.