Je dobrá,ale podle mě v dnešní době každý peníz dobrý.Navíc tam nemá vypalovačku,kterou má v sestavě,tudíž ji zřejmě vyžaduje.Bez ní je to už 7 stovek rozdíl.
Rozdíly:
Má GK je o dost levnější,má jen o trošku hlučnější chladič ale v poměru cena/výkon je to nejlepší GTX 970.
Ta Case se Polákům dost povedla,má dva větráky,regulátor otáček a docela dobrý cable managment,já nevedím moc důvodů připlácet dvě stovky na SPEC.
PC sestava do 23k
Re: PC sestava do 23k
Uživatele Startku doporučuji neposlouchat...
Souhlasím. Startku neposlouchat
žádám někoho z vedení ať uklidní tuhle partičku dík.
Tak ty si taky svůj názor mermomocí protlačuješ,já jenom vyjádřil svůj(a ne jenom můj
.
OT/Vlastně jenom dvě stránky o ničem,tazatel v tom má jistě guláš,jestli si chceš něco se mnou vyříkat,existují SZ.

OT/Vlastně jenom dvě stránky o ničem,tazatel v tom má jistě guláš,jestli si chceš něco se mnou vyříkat,existují SZ.
ja sem tu reagoval prvním postem na sestavu co sem dal kluk na posouzení ne na tvoji
- Petrisan01
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Zvolil jsem matvijovu sestavu jelikož tu case vůbec neznám. Je vlastně úplně jedno kterou vezme, obě jsou dobré.
Cambell to hezky odůvodnil. (Narozdíl od startky, který svůj názor nedokáže dobře zdůvodnit)

Jak se správně zeptat----HiJackThis sekce----Návod na HiJackThis----HWmonitor----UTFG
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
Pozor! Program ComboFix, používat pouze na doporučení někoho kdo tomu rozumí, jelikož umí nasekat více paseky, než užitku!!
Není hanba když nevíš, ale když se neptáš
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5246
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek