Michael850 píše:Přesně tak, plánuje se to, že se to vydá před herním titulem GTA V.
Smím se zeptat kde jsi vyčetl datum vydání nových karet, nikde jsem datum vydání nenašel, jen že mají vyjít v červnu.
Michael850 píše:Přesně tak, plánuje se to, že se to vydá před herním titulem GTA V.
Holt neumíš hledat, je to všude i na PCT, já jsem si to našel do 5 minut, předpokládalo se, že to vyjde v červnu, ale s největší pravděpodobností to vyjde už teď.HribaStanislav350 píše:Michael850 píše:Přesně tak, plánuje se to, že se to vydá před herním titulem GTA V.
Smím se zeptat kde jsi vyčetl datum vydání nových karet, nikde jsem datum vydání nenašel, jen že mají vyjít v červnu.
seki5 píše:Zdravím, již jsem si něco radami poskládal, tak jsem se chtěl jen zeptat, jesli by to bylo adekvátní nebo jestli by se dalo něco vylepšit
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2 ... NN012U9001 - zde je odkaz na košík
Operační systém i bednu již mám takže je nepotřebuji a procesor bych chtěl ponechat.
Předem děkuji za rady.
Když někomu povíš "vezmi si tuhle grafiku, má menší spotřebu", tak ve většině mi přijde odpověď "a k čemu mu bude spotřeba?". Proto jsem usoudil, že většinu Čechů spotřeba vůbec nezajímá.Žbeky píše:Informace stara dva mesice, mezitim zas nekde psali, ze to bude predstavene na computexu zacatkem cervna.
A tvrdit, ze spotreba nikoho nezajima je trochu mimo.
Když srovnáš 2 grafiky (1 od AMD a 1 od nV) za stejnou cenu, tak by mělo platit, že AMD bude cca o 10-15% výkonější, ale nV zase bude excelovat nižší spotřebou - bude záležet na preferencích.Gaym3r píše:seki5 píše:Zdravím, již jsem si něco radami poskládal, tak jsem se chtěl jen zeptat, jesli by to bylo adekvátní nebo jestli by se dalo něco vylepšit
https://www.alfa.cz/basket.php?items=_2 ... NN012U9001 - zde je odkaz na košík
Operační systém i bednu již mám takže je nepotřebuji a procesor bych chtěl ponechat.
Předem děkuji za rady.
Na total war a wolfenstein je 290x + 4770 overkill.
Staci ti bohate 960 s 4460 a usetris penize, na amd se vykasli, rozdil ve vykonu nebude nejspis vetsi nez par procent.
Taktovat nepotrebujes, prida ti to 5 fps, nepoznas rozil.
A high speed ram nepotrebujes, 2400hmz s haswelem ti prida tak 10 fps.
Pretaktuj si ram z 1333 na 1600, bohate staci.
Co se tyce teto sestavi, tak splnuje doporuceny hw spec na gta v, to neni malo.
Pokud ti to nestaci a chces hrat vse na ultra, tak radeji 2x960 do sli + deska s podporu sli a o neco silnejsi zdroj tak 750w, cpu Intel Xeon E3-1231v3.
A pokud budes pouzivat vyssi rozliseni nez fhd, tak radeji 980 s Intel Xeon E3-1231v3.
sestava
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 hostů