Pc do 15 000 Kč
Re: Pc do 15 000 Kč
Ano ta sestava bude výkonnější než ten starý notebook.
S dovolením se také přidám. Přemýšlím o pc do 15 000, podobně jako Minnie. Jenom se zeptám na dvě věci. Lze se s touto sestavou připojit k wifi nebo pouze kabelem a k wifi ej třeba něco dokoupit? Je ta sestava o hodně výkonnější než notebook, který Minnie vložil? Přijde mi totiž poměrně dobrý. A poslední otázka, hru která má tyto min. požadavky:
2.0 GHz Intel nebo ekvivalentní AMD procesor
NVIDIA GeForce 8600, ATI Radeon X2600 nebo vyšší
2 GB paměti RAM
Rozjedu bez problémů, nebo budu muset osekat detaily atd..? Děkuji všem
P.S. Minnie, doufám že nevadí že jsem se přidal do tématu...
2.0 GHz Intel nebo ekvivalentní AMD procesor
NVIDIA GeForce 8600, ATI Radeon X2600 nebo vyšší
2 GB paměti RAM
Rozjedu bez problémů, nebo budu muset osekat detaily atd..? Děkuji všem
P.S. Minnie, doufám že nevadí že jsem se přidal do tématu...
tomkat: založ si vlastní téma..
procesor je asi 5x výkonnější než co je v tom ntb. I grafické jadro je výkonnšší než tak gk v notebooku, nevíc sice o kolik ale má podobný počet shaderů, které jsou v tom igpu mnohem výkonnější.
Pokud ale stavíš pc na hry, chce to dedikovanou grafiku a to minimálně gtx 750Ti. a procesor takový intel core i3, nebo taktovací pentium.
procesor je asi 5x výkonnější než co je v tom ntb. I grafické jadro je výkonnšší než tak gk v notebooku, nevíc sice o kolik ale má podobný počet shaderů, které jsou v tom igpu mnohem výkonnější.
Pokud ale stavíš pc na hry, chce to dedikovanou grafiku a to minimálně gtx 750Ti. a procesor takový intel core i3, nebo taktovací pentium.
Ještě se zeptám na jednu otázečku. Je možnost na CZC si nechat počítač rovnou sestavit a nainstalovat? Tak abych ž přijde mohl jenom pustit, nemám s tím vůbec zkušenosti. Sestavit bych ho dokázal, ael nevím jak je následně složitá instalace...
Ano, czc to dělají zdarma viz: http://www.czc.cz/montaz-pc/clanek
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”