Herní pc okolo 15 000 Kč
Re: Herní pc okolo 15 000 Kč
SSD nemá na herní výkon žádný vliv (pouze rychlejší načítání), a proto je u levnějších herních sestav vhodnější ty peníze dát raději do grafiky. To CS:GO by samozřejmě běhalo i na levnější sestavě, ale u této hry je celkem důležité mít hodně FPS, takže bych o levnější sestavě příliš nepřemýšlel. Mimo to si alespoň bude moct zahrát i náročnější hry a vydrží to celé jistě delší dobu, než bude potřeba kupovat nový.
Naposledy upravil(a) Donald64 dne 04 lis 2016 14:17, celkem upraveno 1 x.
dal bych tam jiný zdroj, jednak má rx 470 doporučené minimum 500 W, i když je tam počítáno s poměrně velkou rezervou a ten Seasonic Eco má na czc uvedenou poruchovost 7,6 % což není taky úplně ideální. Já bych vzal https://www.czc.cz/seasonic-energy-knig ... 70/produkt + nějaký ten napájecí kabel, ssd je dobrá věc ale výkon ve hrách nepřidá
cs go půjde samozřejmě i na těch slabších sestavách, ale nevidím důvod brát herní pc s 2-3x slabší grafickou kartou, což je klíčová součást herního pc, když jde v podstatě za stejnou cenu koupit výkonnější varianta.
cs go půjde samozřejmě i na těch slabších sestavách, ale nevidím důvod brát herní pc s 2-3x slabší grafickou kartou, což je klíčová součást herního pc, když jde v podstatě za stejnou cenu koupit výkonnější varianta.
Tahle sestava nebude mít spotřebu ani 250W při maximální zátěži, a proto nevidím důvod, osazovat silnější zdroj. K RX 480 prosím, ale zde je to doopravdy zbytečné. Poruchovost na czc je údaj, kterým bych se asi nikdy neřídil, nejsou tam žádné podrobnosti jako je počet prodaných kusů, důvody reklamace apod. Pokud i přes to byste k tomuto zdroji neměli důvěru, vždycky lze sáhnout ještě po SS-400ET T3.
Perfektní, moc děkuji. Takže dám na Vás a objednám ten bez toho OS. Na tom CZC to je jako samostatný kusy, takže to se musí složit, nebo již to bude sestavený?
Při objednávce je možné zaškrtnou složit zdarma.
Aha, to by mě jinak vyděsilo.
Když pc je díky Vám vyřešeno, jaký teda koupit OS a případně kde? (Ebay asi ne) Má cenu něco jiného než Win10?

aukro, tam jsou většinou win7 licence, ale prý to jde pořád upgradovat na w10.
Ok, díky moc všem za pomoc.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
PC s cenovkou 15 000,- nebude herní ani omylem.Šmydlit GTA 5 nebo Crysis 3 na nízké detaily při rozlišení 800x600 s 20 snímky za sekundu není hraní,ale trápení.
Za 15K si do herního PC pořídím tak procesor s deskou.Víc nic.
Doporučuju našetřit tak eště jednou tolik.
Tak s tím výrazně nesouhlasím,jak už jsi zminoval to gta v na 20 fps na nejmenší rozlišení, to vůbec není pravda rozjede to krásně i nejnovější hry na střední detaily pěkně.
behavioralista píše:PC s cenovkou 15 000,- nebude herní ani omylem.Šmydlit GTA 5 nebo Crysis 3 na nízké detaily při rozlišení 800x600 s 20 snímky za sekundu není hraní,ale trápení.
Někdo ti hacknul učet, nebo co to má být za nesmysl ?
Tak já nevím. Za mých mladých let jsem hrál na pc pentium 20mHz, takže teď jsem fakt ztracený. Takže to nemá cenu pc za 15000Kč? Myslím, že jste mně radili dobře a ty poslední dva příspěvky jsou omyl.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3927
-
od Kadel33
Zobrazit poslední příspěvek
22 pro 2024 22:11
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1934
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 2
- 1793
-
od Kaspo
11 bře 2025 13:18
-
- 1
- 1269
-
od Gerete
17 srp 2024 17:12
-
-
PC okolo cca 25k (Kontrola a rada ohledně HW)
od Mr.N00B » 04 dub 2025 18:37 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2219
-
od Alferi
05 dub 2025 11:36
-
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”