Na kolik tak FPS?Llag0 píše:No jo, jenže v některých těch videích už máš GTX950, 750Ti, dokonce i 1050Ti. Ve většině toho je sražené nastavení (a nemusí to nutně být jen detaily).
Ta hra ti pojede, ale jsem velmi skeptický co se týče těch výsledků.
Názor na sestavu?
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Názor na sestavu?
To fakt nevim, GTA 5 jsem hrál párkrát na GTX 970, 980 a pak na GTX1060, záleží hodně na rozlišení a nastavení. Můžeš to vyzkoušet, kdyžtak upgradovat grafiku, ale jak jsem psal, ten procesor je opravdu nic moc..
Já vím, že je ten procesor nic moc, ale na mojí desku nic lepšího neseženeš mám patici AM3+ předtím jsem měl AMD Athlon II X2 250 tak to je teprv na nic procesor o proti Phenomu. Určitě si tím procesor hodně polepším komp. Postupně budu upgradovat.Llag0 píše:To fakt nevim, GTA 5 jsem hrál párkrát na GTX 970, 980 a pak na GTX1060, záleží hodně na rozlišení a nastavení. Můžeš to vyzkoušet, kdyžtak upgradovat grafiku, ale jak jsem psal, ten procesor je opravdu nic moc..
Ale musím šetřit jsem. 13. letý kido. A prosil bych kdyby si mě nenadával, že jsem kid, ale věřím v tom, že nejsi jak ti blbci na zive.cz.
Já vím, že nic lepšího do té patice není a ani nevyjde (jsou ještě AMD FX, ale to je to samý...), možná by se k tomu dala nějaká ta GTX1050 Ti nebo i 1050, když na lepší neni. Když si pohraješ s nastavením, možná ti to poběží i na téhle sestavě*, ale jsem k tomu velmi skeptický. Přeci jen řada GTX500 vyšla v roce 2010.
*Podíval jsem se na minimální požadavky, rozjet bys to měl, otázka jestli se to bude dát hrát.
http://store.steampowered.com/app/27159 ... ft_Auto_V/
*Podíval jsem se na minimální požadavky, rozjet bys to měl, otázka jestli se to bude dát hrát.
Hodně jsem se díval a mělo by to jít zkoušel jsem stáhnout piratskou verzi a spustil jsem jí s procesor AMD Athlon II X2 250 a jelo to na 40-50 fps na low 1280x800 já jsem tomu sám nevěřil, ale fakt to šlo hrát je to dost divný ten procesor je shitLlag0 píše:Já vím, že nic lepšího do té patice není a ani nevyjde (jsou ještě AMD FX, ale to je to samý...), možná by se k tomu dala nějaká ta GTX1050 Ti nebo i 1050, když na lepší neni. Když si pohraješ s nastavením, možná ti to poběží i na téhle sestavě*, ale jsem k tomu velmi skeptický. Přeci jen řada GTX500 vyšla v roce 2010.
já vím, že je to kravina. Zkoušel jsem aj Can I run it a psalo mi to, že minimální procesor je MD Phenom 9850 Quad-Core srovnal jsem to v Cpuboos.com a mám o Phenom 925 má 4,4 a Phenom 9850 tedy ten minimálni procesor má 4,1
zkoušel jsem a doporučené srovnal jsem to a bylo to
Můj procesor 4,4 a doporučený 6,0 takže není v tom takový rozdíl, ale GTA V myslím si, že na low-medium bych mohl na 40-60 fps dát a taky chci zkusit aj fortnite a u toho je to jasný to pojede v pohodě. :)
Sorry za moji bídnou gramatiku.
GTA V je dobre optimalizovane, na druhou stranu je hodne narocne na cpu, ale urcite to rozjedes, ale na kolik fps pri jakem nastaveni ti nikdo nerekne pokud doma nema vylozene stejnou sestavu.
Díky, někdo píšou, že ano někde, že né tak ,ale budu ti věřitManoust píše:GTA V je dobre optimalizovane, na druhou stranu je hodne narocne na cpu, ale urcite to rozjedes, ale na kolik fps pri jakem nastaveni ti nikdo nerekne pokd doma nema vylozene stejnou sestavu.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1 Odpovědi
- 5428 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Alferi