Já bych ho klidně nechal ať zajde na pívo a něco dobrého k tomu (tím opravdu nemyslím jídlo ani panáka).Stejně dnes více než dříve platí že co se v mládí naučíš ve stáří už nemůžeš dělat..
co se 400kč
- Weslo
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
karlosi je vidět že už si dlouho žádnou takhle nepozval - na to dneska ani 400,- nestačí - a skromné hezké slečny už dávno vymřeli.
Já bych ho klidně nechal ať zajde na pívo a něco dobrého k tomu (tím opravdu nemyslím jídlo ani panáka).Stejně dnes více než dříve platí že co se v mládí naučíš ve stáří už nemůžeš dělat..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- karlos
- Master Level 8

- Pohlaví:

- Stav:
Ale no tak, Weslo. Je jim patnáct...
To bys koukal, jak to náš mladej umí rozjet jen se dvěma kilama v kapse a to je mu 17
A co se skromnosti týče, tak si také dovolím oponovat, minimálně s jednou takovou náš mladej chodil. Hezoučká, miloučká, kupodivu neblboučká dcera policajta, která měla jednu jedinou vadu, ve své skromnosti nebyla rozdávačná, tak šel blbec dál... 
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:

- Stav:
KOupit jen to co se dá přendat do jiné modernější sestavy. pokud už chceš utrácet. Třeba Bluetouch pokud si často láduješ mobila nebo jiné zařízení dají se stím dělat divy a pořád je to bez propojovacího kabelu který je každému zařízení jiný.
Karlos ty máš jaro i v lednu? Já myslel že v zimě kvete akorád ta moje a to ze mně.
Karlos ty máš jaro i v lednu? Já myslel že v zimě kvete akorád ta moje a to ze mně.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
to Weslo: jednu takovou mladou (20),hezkou a skromnou jsem si dovedl domů. ještě nevymřely.
to Karlos: se 400Kč toho dneska moc nepořídíš. možná tak to kino a čaj
pokud někdo něvěří, že krásné a skromné ženské nejsou, vložím foto jako důkaz
to Karlos: se 400Kč toho dneska moc nepořídíš. možná tak to kino a čaj
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13

- Pohlaví:

- Stav:
pozdrav
k těm 20 Kč bych radši ještě příčetl cca. 20Kč za kondomy, protože z toho opřítí o vrata by se mohla vyklubat trošku nečekaná dlouhodobá investice
to lipes11: to ať radši ty 400Kč vrazí do holek (slušných podotýkám) než do PC. za 400Kč toho opravdu do PC moc nekoupí
//EDIT jen ať si užívá dokud to jde. až se "zadrbe" jako já (což jsem doufal, že se nestane), tak ať si může říct, že si toho zkusil už dost a byl čas uklidnit se a usadit se. já jsem to takhle praktikoval a teď si nemůžu stěžovat. mám co chci a jsem maximálně spokojený. krásnou, šikovnou, hodnou, milou a skromnou "skoro manželku". no měl bych se uklidnit. i po tak dlouhé době z ní stále šílím. stává se
to lipes11: to ať radši ty 400Kč vrazí do holek (slušných podotýkám) než do PC. za 400Kč toho opravdu do PC moc nekoupí
//EDIT jen ať si užívá dokud to jde. až se "zadrbe" jako já (což jsem doufal, že se nestane), tak ať si může říct, že si toho zkusil už dost a byl čas uklidnit se a usadit se. já jsem to takhle praktikoval a teď si nemůžu stěžovat. mám co chci a jsem maximálně spokojený. krásnou, šikovnou, hodnou, milou a skromnou "skoro manželku". no měl bych se uklidnit. i po tak dlouhé době z ní stále šílím. stává se
Naposledy upravil(a) memphisto dne 03 led 2008 14:21, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- Weslo
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
memphisto:koukám že jsme na tom podobně
karlos:nj to je pravda já jsem zase zdeformovaný Prahou a šílenýma cenama tam -> nyní již jsem venkovan
karlos:nj to je pravda já jsem zase zdeformovaný Prahou a šílenýma cenama tam -> nyní již jsem venkovan
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
- majkll
- Level 4

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: pozdrav
memphisto píše:
Jo, to klidně můžeš
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”