co se 400kč

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Weslo
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 03 led 2008 09:10

karlosi je vidět že už si dlouho žádnou takhle nepozval - na to dneska ani 400,- nestačí - a skromné hezké slečny už dávno vymřeli. :lol:

Já bych ho klidně nechal ať zajde na pívo a něco dobrého k tomu (tím opravdu nemyslím jídlo ani panáka).Stejně dnes více než dříve platí že co se v mládí naučíš ve stáří už nemůžeš dělat..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 led 2008 09:43

Ale no tak, Weslo. Je jim patnáct... :wink: To bys koukal, jak to náš mladej umí rozjet jen se dvěma kilama v kapse a to je mu 17 :lol: A co se skromnosti týče, tak si také dovolím oponovat, minimálně s jednou takovou náš mladej chodil. Hezoučká, miloučká, kupodivu neblboučká dcera policajta, která měla jednu jedinou vadu, ve své skromnosti nebyla rozdávačná, tak šel blbec dál... 8)
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 03 led 2008 10:59

KOupit jen to co se dá přendat do jiné modernější sestavy. pokud už chceš utrácet. Třeba Bluetouch pokud si často láduješ mobila nebo jiné zařízení dají se stím dělat divy a pořád je to bez propojovacího kabelu který je každému zařízení jiný.

Karlos ty máš jaro i v lednu? Já myslel že v zimě kvete akorád ta moje a to ze mně.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Tyrael
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Tyrael » 03 led 2008 13:41

nebo je dej me ja uz s nima nak dobre nalozim:P
Chyby budou dokud budou lidé!

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 03 led 2008 13:53

to Weslo: jednu takovou mladou (20),hezkou a skromnou jsem si dovedl domů. ještě nevymřely.
to Karlos: se 400Kč toho dneska moc nepořídíš. možná tak to kino a čaj

pokud někdo něvěří, že krásné a skromné ženské nejsou, vložím foto jako důkaz :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 led 2008 13:57

To je ta deformace venkovana :lol: Zabruslíš si na rybníce na návsi, zalyžuješ na kopci za vesnicí, cestou zpátky vyznáš lásku, zajdeš do hospody na čaj, cestou z hospody opřeš o vrata... náklady bratru dvacet korun (kino je až v sobotu) :lol: :lol: :lol:

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 03 led 2008 14:02

..pánové.. pánové.. vy tady tak krásně nostalgicky vzpomínáte.. ale on chtěl vrazit čtyři stovky do kompu :D :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 03 led 2008 14:06

k těm 20 Kč bych radši ještě příčetl cca. 20Kč za kondomy, protože z toho opřítí o vrata by se mohla vyklubat trošku nečekaná dlouhodobá investice

to lipes11: to ať radši ty 400Kč vrazí do holek (slušných podotýkám) než do PC. za 400Kč toho opravdu do PC moc nekoupí

//EDIT jen ať si užívá dokud to jde. až se "zadrbe" jako já (což jsem doufal, že se nestane), tak ať si může říct, že si toho zkusil už dost a byl čas uklidnit se a usadit se. já jsem to takhle praktikoval a teď si nemůžu stěžovat. mám co chci a jsem maximálně spokojený. krásnou, šikovnou, hodnou, milou a skromnou "skoro manželku". no měl bych se uklidnit. i po tak dlouhé době z ní stále šílím. stává se :smile:
Naposledy upravil(a) memphisto dne 03 led 2008 14:21, celkem upraveno 2 x.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 03 led 2008 14:10

..vždyť já vím.. a taky s tím souhlasím :D :D

Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 03 led 2008 15:21

memphisto:koukám že jsme na tom podobně
karlos:nj to je pravda já jsem zase zdeformovaný Prahou a šílenýma cenama tam -> nyní již jsem venkovan 8)
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Re: pozdrav

Příspěvekod majkll » 03 led 2008 15:43

memphisto píše:
pokud někdo něvěří, že krásné a skromné ženské nejsou, vložím foto jako důkaz :smile:

Jo, to klidně můžeš :wink:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 03 led 2008 15:49

Asi navrhnu LTB, aby založil ještě předmanželskou a manželskou poradnu, nebo minimálně sekci "Co dělat, když se PC dlouhodobě rozbije". Jsme v tom fakt dobří :lol: :lol: :lol: :lol:

Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”