Co je lepší na hry?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Co je lepší na hry?
Né že by nebyl zájem, ale když se každý den vracíš v 16:30 ze školy, poté stávám v 5:30. Tak opravdu pak nemám na to náladu, chci si odpočinout a ještě k tomu se naučit na další den, což je už 20:00 a poté mám dělat co? Chodit rožínat lampy do města?
Práce je dost, jen chtít. Je mi překvapeným, že chodíš do školy i o prázdninách 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak mi napiš co se dá dělat na vesnici po 20:00. Rád se inspiruji.. O prázdninách mám "zasloužený" odpočinek.. :)
Tahle debata s tebou je evidentně zbytečná, nemáš zájem o práci, využíváš jen peníze co dostaneš a maximálně se jdeš nachlastat ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Už dokonce chlastám? Však mi napiš co se dá dělat v tuhle dobu na vesnici a když to bude něco zajímavého, tak rád půjdu. Že využívám peníze co dostanu? Všechny peníze si šetřím a chlastat opravdu nechodím. Za celý život jsem měl tak maximálně pár piv :) Alkohol mě nepřitahuje.
Student, ktery nema moznost si vydelat? Kdyz jsme byli studenti, tak se u nas soutezilo, kdo prvni vydela milion. Vyhral programator (bydlel na vesnici 60 km od Prahy), ktery mel vlastni firmu. Prace je dost, sehnat lidi ochotne ji delat je veliky problem.
Pokud rovnou priznas ze na to nemas naladu a ze si chces odpovinout, tak si potom nestezuj, penize se samy nevydelaji. V sobotu nebo nedeli do skoly urcite nemusis - je jen tvoje rozhodnuti jestli budes odpocivat nebo pracovat.
Co se da delat na vesnici? Velice snadny zpusob vydelku je napriklad koupit nefunkcni vec (elektroniku), opravit ji a prodat. Na Ebay je toho plno. Tomu se muzes venovat kdekoliv. Staci se naucit pracovat s pajeci stanici - a uz dokazes opravit spoustu veci.
Pokud rovnou priznas ze na to nemas naladu a ze si chces odpovinout, tak si potom nestezuj, penize se samy nevydelaji. V sobotu nebo nedeli do skoly urcite nemusis - je jen tvoje rozhodnuti jestli budes odpocivat nebo pracovat.
Co se da delat na vesnici? Velice snadny zpusob vydelku je napriklad koupit nefunkcni vec (elektroniku), opravit ji a prodat. Na Ebay je toho plno. Tomu se muzes venovat kdekoliv. Staci se naucit pracovat s pajeci stanici - a uz dokazes opravit spoustu veci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Samozřejmě, dá se dělat na vesnici, ale ne po 20. hodině..
Dodatečně přidáno po 56 vteřinách:
Chtěl jsem jen navrhnout sestavu, prišel X a debata je uplně jinde.. Vraťme se prosím k účelu tohoto vlákna.
Dodatečně přidáno po 56 vteřinách:
Chtěl jsem jen navrhnout sestavu, prišel X a debata je uplně jinde.. Vraťme se prosím k účelu tohoto vlákna.
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Existují určitě nějaká kombinovaná studia, která budou přízpůsobená k tomu, abys mezitím mohl chodit do práce.
Ale to už je trochu OT - od stavby počítače až k chlastání...
Ale to už je trochu OT - od stavby počítače až k chlastání...
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Držte se tématu pánové.
X: nikdo tu není zvědavý na nadávky, tak si to příště odpusť.
X: nikdo tu není zvědavý na nadávky, tak si to příště odpusť.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Chtel vedet kde ma vzit penize na nove PC, tak dostal tip.
Ja jsem na "jsem student, takze nemam penize" vylozene alergicky.
Navic jsou tu sberne dvory, kde lze ziskat spoustu komponentu nebo celych pocitacu zdarma. Kdyz mam malo financi, melo by to byt prvni misto, kam se vyrazim podivat. Kupoval bych jen to, co se mi tam nepodari sehnat.
Ja jsem na "jsem student, takze nemam penize" vylozene alergicky.
Navic jsou tu sberne dvory, kde lze ziskat spoustu komponentu nebo celych pocitacu zdarma. Kdyz mam malo financi, melo by to byt prvni misto, kam se vyrazim podivat. Kupoval bych jen to, co se mi tam nepodari sehnat.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, tak si zalozte diskusi v offtopic a tam můžete moralizovat a kecat druhým do života. Tazatel tu chce pomoci s výběrem hw.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Michael850
- Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
Off Topic
Sběrný dvůr, kde dávají počítače s i7 zadarmo, jsi ale zatím našel očividně jen ty
. Zatím tu nikdo jiný nepřišel s tím, že by si ztama něco takového dotáhl domů.

Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1891
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 říj 2024 13:36