Funstorm007, U toho Alienware si můžeš vybrat co do toho NTB chceš dát... např místo GTX460 tam je na výběr několik HD69xx myslím, že i GTX580, potom tam je display, disky, RAM, Windows na výběr atd...
ZDE: http://configure.us.dell.com/dellstore/ ... re-m17x-r3
Vybereš si který z CPU ti vyhovuje a pak dáš Continue Personalizing a pak zas vybereš, který disk chceš... Pořád dokola, dokud nebudeš u ceny, tvého jména atd...
Výběr notebooku do cca 35,000 Vyřešeno
Re: Výběr notebooku do cca 30,000
Never stop dreaming.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
J, ale dle té ceny co mi to tam uvádí mě to až natolik líp nevyjde... Tak nevim kde jsi ty ceny sebral.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak co? Ještě jsem se nerozhodl takže klidně dál raďte páč Ondys mi nasadil brouka do hlavy s tím DELLem ale tady je moc drahý takže jedině z ciziny ale o tom vůbec nic nevím...
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Za mne tento: http://notebooky.heureka.cz/sony-vaio-f22m1e-b/
Mám Sony Vaio FW21M (cca 2 roky starý) a jsem sním velice spokojený. I přes výkonný procesor a grafiku (v té době na poměry notebooků) se výdrž pohybuje okolo 3h což udává i výrobce. Co se týče odolnosti tak je na tom celkem dobře (určitě mnohem líp než Acer nebo Assus...) už několikrát spadl a kromě oděrků na něm nic nejde vidět a uvnitř taky není nic prasklé. Jediný problém co jsem sním mel byl vedný pixel (vpravo nahoře na LCD), ale reklamace byla uznána a byl vyměněn za FulHD a reklamace trvala cca 14dnů a kromě dislpaye vymenily celé oplastování vnitřku.
Mám Sony Vaio FW21M (cca 2 roky starý) a jsem sním velice spokojený. I přes výkonný procesor a grafiku (v té době na poměry notebooků) se výdrž pohybuje okolo 3h což udává i výrobce. Co se týče odolnosti tak je na tom celkem dobře (určitě mnohem líp než Acer nebo Assus...) už několikrát spadl a kromě oděrků na něm nic nejde vidět a uvnitř taky není nic prasklé. Jediný problém co jsem sním mel byl vedný pixel (vpravo nahoře na LCD), ale reklamace byla uznána a byl vyměněn za FulHD a reklamace trvala cca 14dnů a kromě dislpaye vymenily celé oplastování vnitřku.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak, co se vad týče je to hodně náhodné. I NTB od nejlepší zvačky za 70 tisíc může být poškozený takže to bych nějak moc neřešil. Jinak, NTB není špatný ale mám pocit že bych našel i lepší. Ale zajímalo by mě zda tu má někdo zkušenosti s nákupem NTB či něčeho podobného z ciziny. Jak to probíhá a kolik by mě ta sranda stála...
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No, tak nějak se to tu nehýbá ale stejně jsem už sřajmě rozhodlý pro ten MSI. Myslím že v té cenové hladině už lepší neseženu. Je to sice mimo původní cenový plán ale jak jsem psal, není jisté kolik nakonec budu moct uvolnit a teď se zdá že bych mohl mít až skoro 40,000. Ještě bych chtěl pomoct s výběrem hlodavce a nějakých sluchátek ale nevím jestli mám na to založit nový topic?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Za sebe doporučím výbornou řadu XPS od Dellu, samozřejmě s i7. V 15" do nich osazují GT540M a v 17" GT555M, zbytek bývá stejný. A do limitu se bez problémů vejdeš..
S výběrem myši a sluchátek si raději založ nový topic, ať mají šanci poradit všichni. Do tématu o x stránkách koukají totiž obvykle jen ti, co již přispívali.

S výběrem myši a sluchátek si raději založ nový topic, ať mají šanci poradit všichni. Do tématu o x stránkách koukají totiž obvykle jen ti, co již přispívali.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
J, ten už mi tu myslím doporučovali. V tom MSI je ale GeForce GTX 560M, ta je snad výkonnější ne? A k té velikosti, podle mě je 17" už moc. Kamarád 17" má a má celkem problémy se s nim kamkoliv dostat.
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rozhodně, GTX560M je totiž úplně jiná kategorie. 40% výkonu navíc oproti GT555M, to není jen tak. Netroufám si hádat, jak na tom bude to MSI s kvalitou, ať už s chlazením nebo zpracováním, protože levnější herní MSI se zrovna tímto moc chlubit nemohli. Výdrž 3 hodiny s 9 článkovou baterií, hmotnost 3,5kg, no, výkonem to bude výtečný NTB, o tom žádná, ale v ostatních parametrech bude XPS jinde. Myslím, že zmíněné MSI bude v tomto ohledu něco jako NTB od Alienware, dobré jako stolní počítač. S tím ale musíš počítat a předpokládám, že všechny tyto aspekty si dobře zvážil..
17" na cesty samosebou není, tedy pokud se nechceš strhat, 15" je v tomto pohledu ideální a 14" ještě více. Když už tu zmiňuješ váhu, víš, že ten 15" MSI váží to, co většina 17"? Ale to jen tak kolem.

17" na cesty samosebou není, tedy pokud se nechceš strhat, 15" je v tomto pohledu ideální a 14" ještě více. Když už tu zmiňuješ váhu, víš, že ten 15" MSI váží to, co většina 17"? Ale to jen tak kolem.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
V práci tahám stokilové patníky takže mě 4 kg nezabijí...
Mno, podle mě NTB tohoto výkonu prostě bude žrát vždycky a dneska stejně většina NTB nesplňují jeho původní podstatu nacpat PC do přenosné "bedny". 15" mi plně vyhovuje. A co se chlazení týče, předpokládal bych že právě na tomhle pořádně zapracovali když už je to herní NTB. Jako, asi takhle, nechci PC jen na hry. Občas si nějakou zahraju a tak bude výkon jen k dobru ale HW herního NTB bude dobrý i na programy či jiné akce, ne? A ta kvalita, každý doporučí něco jiného a každému sedí jiná značka. Jenže ať už budu mít s nějakou značkou sebelepší zkušenosti, stejně se může stát že mi přijde nějaký zmetek nebo tak.

Jak řekl Funstorm007: "stejně se může stát že mi přijde nějaký zmetek nebo tak." To je pravda, ale pořád je lepší si vybrat takovou značku u které se spíš stane to co jsi psal ty než, že může výjimečně být nějaký kus i bez problémů
Já osobně za kvalitní značky považuji HP a Lenovo. Dell a Msi dle mého názoru také není špatné.

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ty MSI a Dell AW jsou laptopy opravdu pro nadšence - sám bych ho na stůl nechtěl a nosit už vůbec. Jeden z nejzajímavějších, který tu padl je Sony. Splňuje jako jediný beze zbytku všechny požadavky - tzn. mobilní, slušně zpracovaný, herně na úrovni, fullHD, skvělá ergonomie a jako bonus kvalitní značka.
Je určitě rozdíl, tahat v práci patníky a na škole každou přednášku vytahovat a balit 4kg laptop. Každé má své ale...
Nezlobte se na mě, ale ten Dell XPS vypadá jak drahá hračka pro rozmazlený děcko - ačkoliv ty plasty jsou slušné a výbava rovněž (jen jak vypadá). Přišlo mi to jak z kategorie do 10k.
Je určitě rozdíl, tahat v práci patníky a na škole každou přednášku vytahovat a balit 4kg laptop. Každé má své ale...
Nezlobte se na mě, ale ten Dell XPS vypadá jak drahá hračka pro rozmazlený děcko - ačkoliv ty plasty jsou slušné a výbava rovněž (jen jak vypadá). Přišlo mi to jak z kategorie do 10k.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2246
-
od falco_dee