Erredar píše:Určitě 7900 bez x. Budeš si to skládat sám? Že by se mohl třeba zdroj vzít z jiného shopu? Ventus edice karty bývá hlučná a topí. Gamerock co je na czc by mohl být lepší
Dodatečně přidáno po 2 minutách 31 vteřinách:
Zrovna recenze u PCtuning bych moc nebral. Jsou zaujati proti AMD
Ja se musim PCT zastat, jejich recenze dost casto vypichujou realny problemy platformy at intelu nebo amd. AMD tam za posledni generace dost chvali, jen proste upozornujou ze to neni vsechno tak ruzovy. Stejnej pristup mi prijde i u intelu.
Fakt ze AMD kasle na end user experience a dost veci si clovek musi dotahovat sam je bohuzel fakt, kterej muzu potvrdit z vlastni zkusenosti.
moje zdroje jsou techpowerup, pctuning, cnews, ltt. Zejmena na cesky scene mi bohuzel nic extra lepsiho neprijde.
Nejaky zaujatosti jsem si nikdy nevsiml, pokud je nejaky problem normalne ho vypichnou.
Sam z moji zkusenosti muzu potvrdit ze dve totozny AMD sestavy nefungujou casto stejne. Od naprosto banalnich problemu jakoze dve stejny desky maj naprosto jinak nastavenou krivku CPU FANu kdy jedna sestava rve jak o zivot, a druha jede civilizovane. Az po BSOD, ruzny nahodny zaseky, pady. Vyssi spotrebu v idlu bez duvodu s GPU od NV a jine.
Plne si za nima stojim.