Novy procesor (prosim rychlu radu) Vyřešeno
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Novy procesor (prosim rychlu radu)
Přesně jak sem si myslel. Tkž teď se to má tak, že ti všechny 4 paměti běží na 667MHz s časováním CL5. S tím, že právě kvůli těm 512 RAMkám ti ty zbylé dvě 1GB snížili frekvenci z 800 na zmíněných 667MHz. S časováním se ve Tvém případě nic nedělo, zůstalo na CL5. Avšak jak je známo, pokud máš procesor od AMD, tak těm jde hlavně o co nejnižší časování (CL) a frekvence je vedlejší. Naopak pro Intel je lepší vyšší frekvence a o časování se tolik starat nemusíš. Čili Tebe nemusí snížení frekvence moc štvát, jelikož to stejně s Athlonem nepocítíš. RAM tedy nech 3GB, jako doteď. Tečka 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Aj by som ti zatlieskal ale nepocul by si to
by ma zaujimalo, kde si taketo vedomosti zobral, ja sa venujem PC, citam casopili a vela ineho ale toto by som vzivote nevedel :) cize tvrdis ze by to nezlepsilo stav ak by som tie 2x 512 odstranil? to je v pohodickee :)
Dakujem ti moc, s mojej strany asi vsetko ale ak mas este nieco co by si mi dokazal poradit velmi rad by som ta vypocul, bavi ma ucit sa :)

Dakujem ti moc, s mojej strany asi vsetko ale ak mas este nieco co by si mi dokazal poradit velmi rad by som ta vypocul, bavi ma ucit sa :)
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Děkujeme pánovi, ale jak sem již psal, opravdu nemáš za co. Pokud vím, rád poradím..
Kde sem se to naučil? Já ti ani nevím, tak sem tam něco přečteš, něco sestavíš a po pár letech už víš. Řekl bych, že něco sem si odnesl i z bývalé práce v jedné nejmenované firmě zabývající se prodejem a montáží Pc, ale spíše sem se přesvědčil o tom, jak tomu ty lidi rozumí a jak je jim to vlastně jedno. Čili ve výsledku sem se to vlastně všechno naučil sám, za pomoci strýčka Googla
Přesně tak, kdyby si vyndal ty dvě 512MB paměti, zvýšila by se ti leda tak frekvence zbylých modulů, což by si nepoznal a vlastně by si akorát přišel o 1GB.
Myslím, že už tu vše podstatné padlo, ale kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se zeptej..

Kde sem se to naučil? Já ti ani nevím, tak sem tam něco přečteš, něco sestavíš a po pár letech už víš. Řekl bych, že něco sem si odnesl i z bývalé práce v jedné nejmenované firmě zabývající se prodejem a montáží Pc, ale spíše sem se přesvědčil o tom, jak tomu ty lidi rozumí a jak je jim to vlastně jedno. Čili ve výsledku sem se to vlastně všechno naučil sám, za pomoci strýčka Googla

Přesně tak, kdyby si vyndal ty dvě 512MB paměti, zvýšila by se ti leda tak frekvence zbylých modulů, což by si nepoznal a vlastně by si akorát přišel o 1GB.
Myslím, že už tu vše podstatné padlo, ale kdyby tě ještě něco zajímalo, tak se zeptej..

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Re: Novy procesor (prosim rychlu radu) Vyřešeno
Esteze ten Google mame
super este raz velmi dakujem, som rad ze si mi poradil, ak ma nieco napadne cez noc zajtra dam vediet, co sa toho tyka po velkej noci by mi snad mal dorazit ten procesor, uvidime co spravy tento slaby ventilator a potom mozeme porozpravat este o pre a proti :)
Mas to u mna

Mas to u mna
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 3742
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
13 led 2025 11:22